Hvorfor ikke spandere noe fint på deg selv denne julen?

Det høres selvsagt absurd ut at du skal kjøpe din egen julegave, men hvem vet vel bedre enn deg selv hva du aller helst ønsker deg. Ofte er jo gjerne det man ønsker seg mest noe som er ut av priskategorien av hva man kan forvente seg fra selv den mest velstående far mor eller partner.

Har du råd til drømmegaven din? Eller mer spesifikt- har du råd til å låne penger til drømmegaven din? Opp Finans, Thorn, Pengi og Nordiclån er bare noen av de mange kreditorene som tilbyr deg forbrukslån på dagen.

Du kan enkelt og greit finne et forbrukslån som passer deg og din inntekt. Helt uten at noen vil kreve å vite hva pengene skal brukes til. All informasjon du trenger for å skjemme bort nummer en i år er her på denne siden.

Hva er det du ønsker deg aller mest?

Vi har alle noe vi hemmelig ønsker oss. Det kan være en ny bil, en rålekker kåpe, en ansiktsløftning, en snøfreser..you name it. Vi regner selvsagt ikke med at vår familie eller våre venner vil kjøpe dette til oss ut av det blå.

Av og til må man trå til selv. Hva er det L’oreal alltid sier? – “Fordi jeg er verdt det”.
Det er ingen grunn til ikke å unne seg en selvinnkjøpt julegave så lenge man har inntekt nok til å kunne håndtere nedbetalingene av julegavelånet uten å havne i bakevja finansielt.

En god ide er å begynne med en av våre mange guider til personlig økonomi og sunt finans-vett. Vi har en mengde mini guider for hvordan du for eksempel kan sette opp et budsjett for deg selv og få oversikt over hva du kan låne og hva du kan spare.