Ikke utsett å kjøpe det du har lyst til!

Du har lenge gått og ønsket deg noe spesielt. Men du kvier deg. Jeg kan ikke ta meg råd til dette nå tenker du kanskje og utsetter drømmen din igjen og igjen. Men hva om du kanskje faktisk kan ta deg råd til det? Med vår lånekalkulator kan du i ro og mak der hjemme sette deg ned og se om du kanskje allikevel kan få drømmen til å gå i oppfyllelse med et aldri så lite forbrukslån med gunstig rente.

Er det en motorsykkel du drømmer om? En jordomseiling? Noe så enkelt som en ny moderne vaskemaskin kanskje? Hos oss finner du de beste lånutgivere på det norske markedet hvor du kan låne alt fra 300 NOK til 300.000 NOK. Kanskje du kan realisere ønsket ditt før heller enn senere?lån

Du kan bruke lånet ditt til hva du vil!

Hva er forbrukslån og hva kan det brukes til? Svaret på dette spørsmålet er helt opp til deg/dere. Du kan bruke penger du låner via Norskelån på akkurat det du vil. Mange låner penger for å øyeblikkelig kunne dekke plutselige utgifter, slik som uventede regninger. Andre benytter forbrukslån for å kunne dra på en ferie, eller til større innkjøp som for eksempel en sykkel, ny støvsuger aller annen elektronikk. Som sagt er det opp til deg hva du ønsker å benytte lånet ditt på. Ingen vil kreve å vite hvorfor eller hva pengene går til.

Den store fordelen med et forbrukslån uten sikkerhet er at du kan bruke lånesummen på hva som helst. Et lån du tar opp med sikkerhet i eiendom eller en bil må du selvsagt bruke til å kjøpe nettopp et hus eller en bil. Våre forbrukslån står du fritt til å disponere akkurat slik du selv helst ønsker. Et billig forbrukslån uten sikkerhet kan med andre ord være svært fordelaktig.