Internasjonal forsikring som dekker hele familien

Å flytte til utlandet er en massiv omveltning, fysisk og følelsesmessig. Å vite at helsen din er dekket, uansett hvor du er, og hva som skjer, kan være en stor vekt av skuldrene dine. Da kan du dra nytte av internasjonal helseforsikring.

Du vet alltid hvor du skal gå

Hvis du skader deg selv eller blir syk i hjemlandet ditt, vet du umiddelbart hvor du skal søke hjelp. I et nytt land er det ikke alltid så klart. Når du har internasjonal helseforsikring, kan leverandøren se på sitt nettverk av leger og sykehus og gi deg råd om hvor du skal dra. Mange tilbydere har også 24/7 hotlines du kan ringe for døgnet rundt råd.

Det er ingen språkbarriere

Det eneste som er mer skremmende enn å bli syk når du er i utlandet, er hvis du ikke forstår diagnosen. Med internasjonal helseforsikring er leverandøren din som er forpliktet til å finne en lege eller spesialist som snakker ditt språk. Hvis det er en nødsituasjon for eksempel. Når det ikke er mulig, er det forsikringsselskapets ansvar å sørge for at du vet nøyaktig hva som skjer når det gjelder helse og behandling.

Du er fullt beskyttet

Når du har funnet din nærmeste lege, kan du finpusse på andre helsenting. Tannkjøttproblemer, gikt eller alzheimer. Mange tunge ting kan gjøres lettere.

Barna dine er dekket også

Å vite at barnas helse er beskyttet mens du er i utlandet, er uvurderlig. Mange internasjonale helseforsikringer gjør det mulig for ubegrensede barnevakt-avtaler, mens noen dekker barna dine for alle sine vaksiner også. Det er også mange fordeler med internasjonal helseforsikring hvis du blir gravid mens du bor i et annet land.

Du kan føde på et privat sykehus etter eget valg, eller hvis det er medisinsk grunn, kan du velge å gå tilbake til hjemlandet for å få barnet. Internasjonal helseforsikring kan være til nytte for deg hvis du er gravid eller blir gravid mens du bor i utlandet.

Lånepenger24 ønsker lykke til!