Jeg har ingen jobb i øyeblikket. Hva jeg kan gjøre?

Det er ikke lett å være arbeidsledig. Men det er alltid måter å være i stand til å låne penger for å lette opp en ellers stresset økonomi. I dag er det lettere å få et lån uten jobb en hva det var før.

Å låne penger uten jobb har i de fleste tilfeller ikke vært lett, hvis du ser tilbake noen år. Det har skjedd mye på lånemarkedet siden og mange banker fikk heftig konkurranse form av nye lånetagere.

forbrukslåns-instanser

forbrukslåns-instanser fins her og tilbyr lønnslån via internett. De mange instansene har blitt tvunget til å endre sine regler for å unngå å miste kunder på grunn av mangel på tillit. Spesielt mange benytter dem for et lån når de er arbeidsløse, men kommer sterkt tilbake for for eksempel et billån når de har kommet i jobb igjen.

I dag er ikke et krav om fast ansettelse så kritisk som det var for et par år siden. Mange arbeider deltid eller i prosjektstillinger, vikariater og midlertidige ansettelser, alt som i noen tilfeller kan til og med være bedre betalt enn fast ansettelse.

Oppsummering

Alle kan komme i den situasjonen du er i, har ikke livet vært en stor stabil inntekt for alle. Noen ganger man i den situasjonen som arbeidsløs at man trenger et lån for å arbeide seg ut av arbeidsledighet. Mange banker er imøtekommende, men baserer sin avgjørelse utelukkende på din dokumentert økonomisk historie, slik som selvangivelsen og eventuelle betalingsanmerkninger. For å få et lån uten jobb, må du være overbevisende og vise en god struktur i privatøkonomien under søknadsprosessen. Tenk alltid på om du virkelig trenger lånet du søker på, eller om du kan låne dette beløpet på annen måte. Foreldrene dine eller dine venner kan ofte være en god hjelp. Lykke til, og ikke bekymre deg for mye, det er alltid en løsning på alt.

Se om du kan få et lån uten fast stilling her!