Kjøp julegavene mens salget fortsatt er i gang

Du kan selv forestille deg hvor mye du kan tjene på å handle julegavene i November isteden for å gå rett i fella og betale full pris for det hele i desember. De fleste forretninger også online har mega salg for tiden. Dette bør du utnytte så du ikke blakker deg helt på julegavene i år igjen. Det er hjerteskjærende nok å se de samme presangene du kjøpte i desember til under 50% av det du betalte på salget i Januar igjen. Hvis du ikke har råd til det i November eller ser for deg hele november-lønnen din gå rett i sluket som kalles “julefeiring”, kan du ved noen enkle steg ta opp et lån. Her finner du alt du trenger å vite. Du behøver ikke spesifisere hva du ønsker å bruke lånet ditt på. Julegaver er helt fint. Sammenlign de forskjelldige låne-alternativene på kort tid og se om du rekker november-salget.

Gode julegavetips hvis du er helt uten ideer

Først må vi si at det er så mye tragedie i verden akkurat nå, og voksne vil sette pris på og se verdien av donasjoner til et veldedig formål.

Til venninnen

Gavekort! Hun har sikkert en favorittbutikk du kan kjøpe et gavekort hos. Alle liker vi å selv plukke ut hva vi ønsker oss. Et abonnement på hennes favorittblad. Om det er Henne eller KK vil hun tenke på deg hver måned når det kommer i postkassen. Det er fortsatt deilig å sløye i sofaen med et blad og et glass vin.

Til kompisen

Årskort til favorittlaget’s kamper er alltid en hit. Hvis han klager over dårlig kondis kan du signere ham opp for 3 måneder på et treningsstudio i nærheten. Ellers kan du aldri ta feil med en riktig lekker årgang av hans favorittdrink, enten det er Whiskey eller Vermuth.

Til mor og far

Denne er vanskelig siden de har absolutt alt. En storbyferie er midt i blinken hvis de er reiseferdige. I dagens digitale verden vil de helt sikkert også sette pris på fine bilder printet ut på for eksempel lerret. Dette kan bestilles over nettet og de blir riktig flotte!

Til Kjæresten

Her kan man lett gå i et minefelt. Vi tør ikke gi råd her. Det beste råd vi kan gi er å spørre hans aller nærmeste venner og familie hva de tror han/hun ønsker seg. Og dere menn der ute: Ikke kjøp klær til henne (med mindre du vet akkurat hva hun vil ha). Det blir ikke mye julekos hvis du kjøper noe i feil størrelse!