Kjøp julegavene online med kredittkort

8 av 10 nordmenn handler julegaver på nettet. Den største helgen for online shopping er siste helgen i november. Folk handler online av mange årsaker. Vi vil framheve noen av de største fordelene ved å handle julegavene på nett.

Du vil kanskje bli overrasket over hvor smart det kan være. Har du ikke kredittkort kan du opprette en eWallet som for eksempel Skrill eller PayPal. Trenger du bare å booste bankkontoen din er et forbrukslån mulig. Slik kan du laste opp din konto klar for julesmellen og betale i 2018.

Grunner til at nordmenn handler online til jul

Ikke bare handles julegavene på nett, men mange shopper hele julestria online. Alt fra julepynt til pepperkaker er å kjøpe. Posten sier de anbefaler 3 ukers leveringstid i juleposten. Men mange selskaper benytter leverings-tjenester som fedex og liknende.

Det viktigste er å sette seg ned og lage en liste. En liste for julegaver og en liste for julestria. Deretter ser du på budsjettet ditt. Har du nok? Trenger du påfyll i form av et smålån eller et forbrukslån? Kanskje du bør be om en ny kredittgrense på kredittkortet ditt.

De store fordelen ved å shoppe til jul på nettet

Unngå kø, stress og parkeringsstress. Enhver manns mareritt. Julehandel på kjøpesenter. Kaos og kø. Der hjemme er det akkurat så zen som du ønsker det!

Bytteregler

Online vil du kunne se hvilke returregler som gjelder med en gang. I butikken må du kanskje stå i kø bare for å høre at det ikke er noen bytterett.

Samle poeng

Har du et kredittkort med såkalt cash-back? I så fall vil julehandelen gi deg penger tilbake. Andre betalingstjenester har også poeng-program for handel på nett.

Finn den beste prisen

Før du kjøper noe kan du sitte ved kjøkkenbordet og sammenligne priser. Du vil kunne sniffe fram de beste deals før du har kjøpt katta i sekken.