Lån 500-10 000 og hele husholdet kan få nytt regntøy til høsten

Høsten står for døren og vi vet alle hvilket vær vi har i vente over hele vårt langstrakte land. Solid regntøy er dyrt hvis man vil ha kvalitet. Og for oss nordmenn er det bare dumt å ikke investere i riktig gode regndresser eller iallefall en god regnkappe. Du som har barn, vet alt om hvilken kostnad regntøyet til småttisene er.

En god regnjakke kan koste alt fra 500- 5000 NOK. Det fins et utvalg du nesten ikke kan forestille deg! Min favoritt, Stormberg, har for eksempel et bredt sortiment av regntøy til damer. Velg og vrak mellom regnjakker, regnbukser, trekvartjakker, regnkåper og sydvester. At det finnes finnes fra størrelse XS til XXL, og du vil også finne en del av produktene opp til størrelse 5XL er veldig bra.

Helly Hansen og OutNorth har også veldig godt utvalg av høykvalitets regntøy. En Helly Hansen seilerjakke er 12.000 NOK.

Forbrukslån på dagen for nytt regntøy

Du har kanskje slått fra deg tanken på et godt regnsett pga dårlig råd. Budsjettet tåler ikke en slik engangssum på en gang. Derfor er det bra at det finnes alternativ hvor du kan spre kostnaden over flere måneder. Slik blir det ikke en stor engangssum, men et håndterlig månedlig beløp du betaler tilbake til banken.

Alt du behøver å gjøre er å sette opp et budsjett. Start med å se på priser online så dere kan få en oversikt over hvilken sum dere eventuelt vil behøve å låne. Send inn en søknad til tre eller flere banker. Innen veldig kort vil dere kunne sitte og sammenligne tilbud. Du binder deg ikke til noe før du signerer.

På denne siden kan du selv sammenligne de forskjellige bankene og se om du finner et forbrukslån som kan holde deg og dine komfortable og tørre denne høsten.