Lån mindre for den billigste lang-weekend destinasjonen 2019

Lån mindre for den billigste lang-weekend destinasjonen 2019. Har dere tenkt på en tur. Har dere kanskje til og med tenkt på å ta opp lån for å reise litt. La oss se om vi kan friste med en tur som kan halvere lånet dere kanskje må ta opp for å reise til Paris eller Barcelona.

Hvis du leter etter billige byferier i 2019, vil du kanskje vurdere Vilnius i Litauen. Hovedstaden har toppet listen for de billigste srorbyferiene i år. Daily Mirror’s Topp 10 ble bestemt ved å sammenligne kostnadene på tvers av sightseeing, transport, mat og drikke, toppattraksjoner og en to-overnatting i 3 * hotell, basert på to personer som deler rom.

Vilnius er full av historie og kultur

Vilnius viste seg å være det billigste alternativet med en total kostnad på £ 147.35pp for en to-natts opphold (selv om det er verdt å merke seg at dette ikke inkluderer flyreiser). Dette betyr at reisende kan få deres budsjett til å strekke litt lenger. Den totale prisen for en Vilnius citybreak var ned med 11 prosent år etter år. Det er mye å se og gjøre på en byferie i Vilnius. Fra eventyr-aktige Trakai Island Castle til imponerende 16. århundre Gate of Dawn. Eller selvfølgelig kan du vandre gjennom gamlebyens pittoreske gater og få mest mulig ut av de sjarmerende butikkene, koselige kafeene og den historiske arkitekturen.

Lån til en weekend getaway

Helt ærlig. Det har vært en kald og slitsom vinter på alle mulige måter. Mange flykter landet for litt forandring. Uansett hvor dere vil dra er det bare et forbrukslån unna. Tjener dere begge og har orden i økonomien er det ingen grunn til at dere ikke kan dra før dere har råd til det ved å spare. Sjekk ut våre lånetilbydere helt gratis. Du kan låne opp til 50.000 kroner med forbrukslån. Sammenlign flere banker. Tjenesten er helt gratis.