Lån penger raskt og anonymt

Mange av oss ønsker å ta opp et lån i fred og ro. Da har vi gode nyheter til deg som leter etter et nettlån. Våre samarbeidspartnere legger seg ikke opp i hva du skulle ønske å benytte pengene til. Det som betyr mest for bankene er din kredittscore og betalingsevne. Er din økonomi relativt ryddig og oversiktlig kan du få lån på dagen. For større beløp kan det ta en par bankdager før lånet er innvilget.

Med BankID er det hele så enkelt som det kan bli. Du sender søknad helt uforpliktende og velger selv det beste lånet. Vi anbefaler alltid alle lesere å sammenligne minimum 3 tilbud før du signerer. Tilbudene du motta er som sagt bare tilbud. Det er først når du godkjenner lånet at du er bundet med gjeld.

Uansett hva du trenger lån til

Kankje laptopen din har krasja og du trenger ny ASAP. Eller kanskje du har fryktelig lyst på en ny iPhone eller Android. Mange tar opp norske forbrukslån for å finansiere nettopp elektronikk.

En annen populær post for lån er avsatt til reiser. Har dere råd kan dere ta en spontan weekendtur. Lån mellom 10.000 opp til flere hundre tusen. Det er banken som bestemmer den øvre grensen på hva du/dere kan låne.

Fleksible lån uten å besøke en bank

Som bruker av denne finansielle tjenesten er du helt anonym. Du kan låne penger til nesten hva du kan tenke deg på noen enkle sted.

Det er visse felles kriterier du må oppfylle for å få lånet godkjent. For å nevne noen må du være i fast stilling (eller fast deltidsjobb). Du må ha fylt 18 år, selv om mange banker har høyere aldersgrense. Husk at forbrukslån er en forpliktelse som kan få stor innvirkning på din økonomiske velferd i framtiden. Lån heller litt mindre enn hva banken tilbyr deg. Bare fordi du kan betyr det ikke at du må ta opp full sum. Lykke til!