Lån penger til en drømmeferie i 2018

Lån penger til en drømmeferie i 2018. I år har vi virkelig hatt litt av en vinter. Mange har elsket skiføret og hygget seg i løypene. Andre er lut lei av snømåking og såpeglatt veidekke. Mange gleder seg allerede til sommeren og ferie. Ferie er tingen!

Begynn å planlegg allerede i dag. Hos oss kan du nemlig finne et lån som passer deres økonomi. Med et forbrukslån blir mulighetene og avstandene større. Kanskje dere egentlig bare har råd til å booke en tur til Køben i øyeblikket. Selv det kanskje er mye. Forbrukslån kan være mindre summer som 5000 kroner eller helt opp til 50.000 kroner.

Sammenlign priser på ferie

Skal dere først ut å reise kan det virkelig lønne seg å benytte en av de mange søkemotorene der ute. De sammenligner priser på flyreiser og hotell over hele verden. Ingen vanlige reisebyrå kan sammenlige så mange priser som disse kan. I Norge er det mange som bruker restplass.no eller flightscanner. Hva med en skikkelig drømmetur i år? Chile, kanskje, eller hva med Maldivene. Her er det bare fantasien som begrenser.

Sammenlign priser på forbrukslån

På vår side for personlig økonomi og lån finner du en rekke trygge lånetilbydere. Så hvis du er på utkikk etter et lån som kan hjelpe til en riktig flott reise er du kommet riktig. Ikke bare er søknadsprosessen enkel og grei, å sende en søknad er helt uforpliktende. Vi vil anbefale alle å ta seg tid til å sende flere søknader. Hvordan ellers kan du vite at du har fått en god deal på lånet ditt?

Se spesielt på renten og nedbetalingstid. Dette varierer fra bank til bank. Husk at noen banker krever at du er over 20 år. Andre er også ok med å låne deg penger så lenge du har en inntekt og er myndig.
Vi ønsker dere lykke til og en flott sommerferie, hvor enn dere måtte ende opp.