Lån til Motorsykkel

Motorsykkel en stor investering, og den som kjører sykkel har innsikt i flere ting man må tenke på her. Om du skal kjøpe motorsykkel, bør du først få et kostnadsoverslag over hvor mye du kan selge den gamle for. Selvfølgelig er bildet annerledes om dette er din første sykkel, og alt må startes fra begynnelsen.

Relistisk kan man da trekke fra salgssummen fra lånebeløpet. Naturligvis er det greit å låne så lite som mulig. Derfor vil det hjelpe godt om du får en god pris for din gamle motorsykkel. Det er først etter kostnadssoverslaget og budsjettføringen man vet om man har råd til å låne til sykkelen.

Tenk på løpende utgifter

I tillegg til innkjøpssummen, må det også dekkes forsikring, veiavgift og alle andre utgifter. Kan hende dette må inkluderes i lånet også. Det må i hvert fall inkluderes i budsjettet.

Det er ikke mulig å vite om man kan forsvare et lån til sykkelen før budsjettet er ferdig. Derfor må ting foregå i riktig rekkefølge her. Om man lander på den konklusjonen at man kan ta lån, kan man gå videre. Da kan man gå videre til neste steg som innebærer å gjøre undersøkelser på nettet.

Vær kresen med lånetilbyder

Under nettundersøkelsene kan man holde det fint i bakhodet hva formålet til lånet er. For eksempel er det greit å se etter lånetilbydere som har egne betingelser for lån til motorsykkel. Ikke alle tilbydere har det, men det er verdt å se etter dette først.

Etter at du har funnet noen alternativer når det gjelder tilbydere, kan du søke på en 3-4 av disse. Etter å ha fått tilslaget til lånet, er det greit å gå tilbake til budsjettet og dobbelsjekke alle postene. Om man har oversett noe, eller noe har endret seg, må dette oppdateres. Når det er gjort, er det enda bedre å nyte den nye motorsykkelen.