Låne penger uten inntekt

Trodde du at det var helt umulig å få et lån når du ikke hadde en inntekt? Neida, det er mange som i dag trenger litt ekstra selv om de ikke har en inntekt. Dermed er det kommet flere lånetilbydere på nett som spesialiserer seg på nettopp dette. Dette kan de gjøre fordi de er kun på nettet, som gir lave driftsutgifter og lar dem nå flere.

Uten inntekt – ofte midlertidig

Å være i en situasjon hvor man er uten inntekt er ofte midlertidig. Det kan være at du er mellom to jobber, eller at du nettopp er ferdig med utdannelsen din. Det kan være at du ikke har fast inntekt, men tar små jobber her og der. Eller det kan være at du er blitt syk og du venter på behandling. Uansett hva som er grunnen så vil de fleste oppleve at situasjonen normaliserer seg etter hvert. Derfor er det ikke nødvendigvis et problem hvis man skal låne penger uten inntekt, men man kan ikke basere seg på en fremtidig inntekt. Man må alltid ta utgangspunktet i en realistisk fremtidsvurdering.

Gjør alt online

Det beste med å skulle låne penger uten å ha en inntekt er at du kan gjøre alt online. Du behøver ikke å ringe rundt til forskjellige banker eller møte opp med luen i hånden. Det eneste du må gjøre er å finne den rette lånetilbyderen på nett. Her er det svært mange å velge mellom, både fra utenlandske aktører og fra norske filialer av store banker.  Ettersom det er så mange tilgjengelig på nettet , har du et stort utvalg å velge mellom.  Du finner en enkel og grei kalkulator på nettsidene så du enkelt kan finne ut hvor mye du må betale i måneden. Det går også å spille på nye casino online.

Fri innbetaling i begynnelsen

Er du bekymret for å skulle betale de første avdragene når du skal låne penger uten inntekt? Det behøver du ikke å være. For lånetilbydere vet at det å være uten inntekt ofte er en midlertidig situasjon. Dermed har mange en fleksibel nedbetalingsplan. Denne kan gi deg fra en til flere måneders med lav eller ingen nedbetaling av lånet. En perfekt løsning for de som går igjennom en tøff periode i livet og trenger litt ekstra penger, raskt.

Vaskemaskin og TV og annet venter ikke på en inntekt

I dagens samfunn er vi helt avhengig av mange moderne maskiner, slik som vaskemaskiner og TV. Spesielt er det vanskelig å klare seg uten en vaskemaskin, men det er og mange andre ting det er viktig å ha. Så selv om man akkurat for øyeblikket er uten inntekt, betyr dessverre ikke dette at alle nødvendige maskiner vil fortsette å være funksjonelle. Heldigvis er det mange som tilbyr gode lån selv når man vil låne penger uten inntekt.

Realistisk vurdering = God økonomisk fremtid

Før du tar opp et lån, må du vurdere hvor viktig dette er. Er dette praktisk eller er det viktig? Er det behagelig eller er det nødvendig? Etter en slik vurdering og selvsagt etter å ha satt opp et budsjett, kan du trygt låne penger uten inntekt.

Internett åpner for nye muligheter for å låne penger uten inntekt

Å være i en posisjon hvor man ikke har en inntekt skaper problemer på mange områder. Heldigvis er det for mange kun en midlertidig situasjon. Likevel skaper det problemer hvis man plutselig står uten vaskemaskin eller man må betale en tannlegeregning. Regningene stopper dessverre ikke å komme selv om man ikke har en inntekt.

Den eneste muligheten er da å låne penger. Og heldigvis er dette nå enklere ettersom man har fått mange internett baserte aktører som lar deg låne penger uten inntekt.

Kjempedyrt?

Alle sier at å låne penger uten inntekt er kjempedyrt fordi banken vurderer deg som en kjemperisiko. Derfor må de kreve en høy rente så de er sikret noe av pengene tilbake. Heldigvis er renten hos mange av de internett baserte lånetilbydere noe lavere enn det tradisjonelt har vært. Dette er fordi de lever av å gi små lån. For dem blir dette en inntektskilde og de er villig til å løpe en større risiko. Med såpass mange konkurrenter som man finner i dagens marked, blir renten presset også på disse lånene.

Det er fremdeles en vesentlig høyere rente enn man får på et huslån, men så skal man ikke ha dette lånet så lenge.

Gode råd

Det er viktig at man tenker på fremtiden når man skal låne penger uten inntekt. Det er viktig at du ikke øker de månedlige utgiftene så mye at du får problemer med å møte dem. Derfor er det viktig å vurdere både om man virkelig trenger et slikt lån og om man har råd til et slikt lån. Her er det mye å ta hensyn til. Hvor sannsynlig er det at du vil få en fast inntekt i nærmeste fremtid? Hvor mye vil du få? Dette påvirker hvor mye du kan låne i dag. Husk å være kritisk i forhold til forventet inntekt.

Du kan regne ut lånesummen på bankens nettside, enkelt og greit. Da vil du og kunne se hvor mye du må betale i måneden.  Noen banker lar deg få en eller flere måneder avdragsfritt. I noen tilfeller vil du kunne få opptil 6 måneder gratis. Det vil ikke løpe på renter, så lånet er fryst i 6 måneder. Så du kan låne penger uten inntekt og likevel få mange fordeler.

Finne den rette lånetilbyderen

Når vaskemaskinen er ødelagt eller noe annet er ødelagt, haster det ofte med å få lånt penger til å erstatte gjenstanden. Likefult, det kan lønne seg å vente litt og bruke litt ekstra tid på å finne ut hvor du får de beste lånevilkårene og de minste gebyrene. Denne tiden vil kunne spare deg for mye penger i lengden.  Du finner mange forskjellige lånetilbydere ved å søke etter ” låne penger uten inntekt ”  eller ” lån uten sikkerhet ” eller lignende. Husk å lese alt som står under betingelser og vilkår. Her vil du finne mye viktig informasjon og ikke minst, all den nødvendige juridiske informasjonen du trenger. Husk å sjekke hvor fort og hvor ofte renten kan endres.

Lånemuligheter på nettet

Før i tiden måtte man gå med luen i hånden, både bokstavelig og figurativt, til banken for å søke på lån. Det å låne penger uten inntekt var helt utelukket og selv om man tjente bra, risikerte man å få nei. Heldigvis hører dette fortiden til. Nå for tiden kan man finne et stort utvalg av forskjellige lånetilbydere, eller banker, online. Disse bankene har kun fokus på å låne ut penger. Derfor er de villig til å ta ekstra sjanser. Så her kan man få lån uten sikkerhet, låne penger uten inntekt, låne penger med betalingsmerknader og mye annet. Så nesten uansett økonomisk situasjon, vil man kunne finne en bank som passer til deg online.

Hva bør man ta hensyn til?

Selv om det finnes flere lånetilbydere, må man ha kontroll på økonomien. Så det første man må gjøre er å lage et budsjett. Dette bør inneholde all nødvendig økonomisk informasjon. I dag må du låne penger uten inntekt, men hvordan er situasjonen om et par år? Hva er dine faste utgifter per i dag? Hvor kan du eventuelt spare litt ekstra penger så du får råd til et lån? Det andre er å tenke fremover. Søker du på jobb nå? Hvilket lønnsnivå kan du forvente i din nye jobb? Alt dette er ting du må ha regnet på før du begynner å låne penger.

Er det trygt å låne penger online?

Det er mange lånetilbydere online, og mange lurer på om det er trygt å låne penger online? Useriøse aktører er det over alt, og spesielt mange tilbyr deg å låne penger uten inntekt. Derfor er det viktig å lese nøye igjennom vilkårene og betingelsene slik at man vet hva man begir seg ut på. Det er ikke bare snakk om å låne penger uten inntekt eller låne penger raskt, det er og viktig å få nok informasjon om banken. Flere norske banker samarbeider med, eller står bak slike nettsider.  I tillegg er det strenge restriksjoner på hvem som kan opprettet en slik nettside, hvis man har bankoverføringstjenester.  For direkte overføringer mellom banker er regulert. Dette betyr ikke at alt er trygt. Et enkelt søk vil gi deg litt ekstra informasjon om firmaet og da er det vanligvis enkelt å se om dette er en seriøs aktør.  Seriøse aktører har klar og tydelig informasjon på sin nettsted som gir grei og ikke minst forståelig informasjon vedrørende betalingsbetingelser og annet.

Restriksjoner på hva man kan bruke det til?

Det er i utgangspunktet ingen restriksjoner i forhold til hva man kan bruke pengene man låner til. Selv hvis man skal låne penger uten inntekt er det ingen som blander seg inn i hvorfor du låner penger. I alle fall ikke hvis du låner på internett. Selvsagt har man ikke lov å låne penger til å støtte eller investere i kriminell aktivitet. Utover det kan man bruke pengene til å bygge på huset, pusse opp eller dra på en ferietur. Mulighetene er mange for å låne penger uten inntekt på nett. Husk bare at du må betale tilbake pengene og derfor bør du ikke låne mer enn du klarer å betale tilbake.