Låne penger uten jobb

 

Låne Penger uten jobb – Finn det rette lånet for deg

Selv om du har mistet jobben, er det ingen grunn til å ikke kunne ta opp lån. Det er mange lånetilbydere som lar deg låne penger uten jobb. Noen av disse lånene er definitivt svært dyre,  fordi bankene anser det som en risiko å låne penger til personer som ikke har en fast jobb. Hvis du likevel trenger å låne penger, så har vi noen tips til deg

Trenger du penger?

Det første spørsmålet er det mest kjedelige spørsmålet, nemlig, trenger du virkelig de pengene? For hvis du har mistet jobben, har du mistet deler av inntekten din. Så selv om du kan låne penger uten jobb, betyr det ikke at du bør gjøre det.  Så du må sette deg ned og stille noen harde spørsmål til deg selv.

Hvor mye kan du låne?

Det er mange lånetilbydere på markedet. Derfor kan man få en grei rente, men man må finne den rette lånetilbyderen. Så hvis man skal låne penger uten jobb må man finne ut hvor mye man kan betale per måned. Hvis du nettopp har mistet jobben, bør du sette deg ned og sette opp et nytt budsjett. Hva får du inn nå og hva sitter du igjen med etter at de faste utgiftene er betalt? Det er ikke lurt å legge opp til at du skal få en ny jobb med engang, for da kan du gå på en skikkelig økonomisk smell. Bruk kalkulator og vær litt ekstra pessimistisk. Da er du på den sikre siden.

Hvem skal du låne av?

Det er stor konkurranse på markedet når det kommer til lån. Det er flere som lar deg  låne penger uten jobb, men tar skyhøye renter. Derfor kan det være mer hensiktsmessig å for.eks. øke huslånet. Dette vil gi deg et lån som har en rimelig rente. Hvis du ikke har muligheten til å gjøre dette, er det andre muligheter. Selv om mange smålån har høy rente, er det forskjeller også her.  Du kan låne penger uten jobb og få en rimelig rente, hvis du bare er aktiv når du søker på nettet.

Felles databaser

Ettersom konkurransen er såpass høy, er det mange som har funnet en måte å tjene penger på dette. De samler relevant informasjon om banktilbyderne i en database.  Så kan en kunde skrive inn relevant informasjon. Databasen blir gjennomsøkt og kunden får fra 2 til 5 tilbud fra banker. Dette sparer deg for svært mye ekstra arbeid og gjør at du kan få et raskt lån. Eieren av slike databaser tjener kun penger hvis du takker ja til lånet. Derfor har de en svært utfyllende database. Her vil man finne banktilbydere som har spesialisert seg på å tilby lån til de som vil låne penger uten jobb. Dermed skapes det en konkurranse også på dette området; rentene presses ned. Konkurranse er sunt for kunden!

Moralen i det hele

Hvis du ønsker å låne penger uten jobb så bør du tenke deg om flere ganger før du takker ja til et lånetilbud. Det er nok av useriøse aktører som kaster penger etter deg, men husk; du må betale det tilbake!

Løsninger for de som trenger å låne penger uten å ha en jobb

De fleste vil oppleve perioder i livet hvor det økonomisk sett er vanskelig. Spesielt gjelder dette om man nettopp har mistet jobben.  Studenter som nettopp er ferdig med utdannelsen har og det samme problemet. For regningene kommer selv om man ikke har jobb. Så kan man låne penger uten jobb?

Det nødvendige og det ikke-så-nødvendige

Rent teknisk sett så kan du låne penger uten jobb. Spørsmålet er om det er lurt å gjøre dette. I noen tilfeller er det ikke bare lurt, det er og helt nødvendig. Dette kan være hvis man er i en etableringsfase som krever at man investerer i bolig og da også møbler. I slike tilfeller må man låne penger, men man bør være nøktern. Man må ikke ha stor flatskjerm i den nye leiligheten.

Så er det ting man ønsker seg, men som ikke er helt nødvendig. Dette kan være en ny sofa fordi den gamle er hullete og fæl. Det er viktig med ny sofa, men er det nødvendig i en situasjon hvor man ikke har en jobb?  Det er å anbefale å vente med ikke-essensielle investeringer til man har fått et tilbud om en jobb.

Mellom to jobber – står mer fritt til å låne penger uten jobb

Hvis du bare er midlertidig uten en jobb, for.eks. at du akkurat har byttet jobb, er situasjonen en annen. Da kan det lønne seg å låne penger uten jobb istedenfor å bruke av sparepengene. Hvorfor? Jo, for den rette lånetilbyderen vil kunne gi deg et lån som er fryst i fra 1 til 6 måneder. Dette vil si at det ikke legges til renter og man behøver ikke å betale noe. Dette kan være en grei måte å få pengene til å strekke til frem til du får lønn fra den nye jobben. Tross alt kan du betale ned hele lånet akkurat når du vil. Så i det øyeblikket du får lønning og kommer deg litt på beina, kvitter du deg med lånet.

Låne penger uten jobb og få økonomiske problemer

Det hender selv de beste. Man har satset alt på at man skal få en avtale i havn, så rakner hele opplegget. Eller man ble lovet en ny jobb, men så kutter bedriften plutselig i stillinger og du står igjen uten jobb. Det er mye som kan skje som man ikke har kontroll over. Det som er viktig hvis man har lånt penger og får problemer med å betale, er å kontakte banken. Banken er interessert i å få igjen pengene sine. Derfor er det mulig å forhandle frem en avtale som kan passe godt for alle parter. Har du lån i flere banker, må du kontakte dem alle. Regninger på lån er som kaniner, de formerer seg raskt. Før du vet ord av det har du mistet helt oversikten over lånet. Så husk å ikke låne mer enn du klarer å betale tilbake og ta kontakt med banken øyeblikkelig hvis du får problemer med å betale regningene.

Kan man låne penger uten jobb?

Selvfølelsen får en knekk når man mister jobben, men også økonomien får seg en knekk. Man kan få arbeidsledighetstrygd, men dette vil ikke nødvendigvis dekke alle regningene. En ulykke kommer sjelden alene.  Kanskje ryker vaskemaskinen, eller bilen eller noe annet. Da trenger man penger raskt. Det er mulig å låne penger uten jobb, men man må finne den rette lånetilbyderen.

Hardt marked gir deg fordeler

Det er mange lånetilbydere på markedet, noe som kommer kunden, nemlig deg, til gode. Internett flommer nesten over av tilbud fra forskjellige aktører som tilbyr deg rimelige lån.  Så utvalget er der, men du må finne den rette. Det er bedrifter der ute som spesialiserer seg på å gi lån til kunder uten jobb, kunder som trenger raskt lån og mye annet. Disse bankene vet hva som gjelder og kan tilby gode vilkår og renter. Så hvis du trenger å låne penger uten jobb, må du gjøre litt forarbeid.

Egne nettsider som finner de beste lånene

Det store antallet nye aktører på markedet gjør det vanskelig for en forbruker å finne frem til de beste lånetilbyderne. Spesielt hvis man skal låne penger uten jobb, for da trenger man å finne en spesialist. En spesialist som ikke er redd for å ta sjanser. For du vet at du vil få en ny jobb, du vet at du vil få økonomien i orden.

Du kan lete lenge på nettet og finne mange forskjellige lånetilbydere, men dette tar tid. Så en ny aktør har kommet på banen. De har store databaser fylt med lånetilbydere som de kan søke igjennom på dine vegne. Disse spesialiserte søkemotornettsidene får en provisjon av bankene basert på antall personer som tar opp lån hos dem.  Derfor jobber de hardt for å koble rett bank med rett kunde.  Tjenesten er gratis, og man står fritt til å takke ja eller nei. Dette er en tidsbesparende tjeneste, men du kan finne mye av den samme informasjonen hvis du bare leter.

Bør man låne penger uten jobb?

Dette er det store spørsmålet.  For det er risikabelt å låne penger når man ikke har fast inntekt og man ikke helt vet når man vil få en fast inntekt igjen. Derfor må man vurdere jobbutsiktene. Hvor stor er sjansen for at du får jobb i løpet av det nærmeste året? Vil  du kunne få samme lønn som du hadde eller forventer du å gå ned i inntekt? Du bør lage et budsjett hvor du regner på dette. Hvor store utgifter klarer du hvis du ikke får en jobb som forventet? Hvor nødvendig er dette lånet? Kan du klare deg uten lån? Når du har regnet på disse tallene, har du et bedre grunnlag for å bestemme deg om du vil låne penger uten jobb.

Utsatt nedbetaling?

Ved å låne penger uten jobb vurderer banken deg som en risikokunde. Dermed er det svært vanskelig å få utsatt nedbetalingen eller få avdragsfrihet eller annet. Det er noen få muligheter, men dette varerier fra bank til bank. Det er ikke verdt å satse på dette som en løsning.

Plutselig står man uten en jobb og da er spørsmålet, hva skal man gjøre?  De fleste vil få en viss støtte fra NAV i perioden. Dette vil ofte bare dekke deler av inntekten din. Uansett vil de fleste bli sittende igjen med en vesentlig reduksjon i månedsinntekten. I tillegg kommer alle spørsmålene: Må man avlyse ferien? kan man låne penger uten jobb? Når får man en ny jobb? Spørsmålene er mange, men heldigvis er det og mange svar å finne hvis man søker på nettet.

Alt man kan gjøre uten jobb

Du kan selvsagt dra på en planlagt ferie selv om du har mistet jobben. Dette vil antagelig være sunt for deg i forhold til å få tankene bort fra jobbsituasjonen. Hvis det er mulig, er det anbefalt å ha med deg mobil eller annet hvor du kan sjekke mail og søke etter jobb. Selvsagt, skal du reise bort i flere måneder, er dette noe du må vurdere nøye. Når det gjelder planlagte investeringer, så kan du låne penger uten jobb. Du bør tenke deg nøye om. Noen investeringer kan være vært det, mens andre vil bli en langvarig belastning. Så selv om du kan låne penger uten jobb er det ikke sikkert du bør. Snakk med en rådgiver først. Totalt sett er det få ting du ikke kan gjøre selv om du har mistet jobben, men det er viktig å vurdere nøye om det man ønsker å gjøre er helt nødvendig.

Invester i å søke etter jobb

Det viktigste når man har mistet jobben er å finne en ny jobb. Hvis du har hatt samme jobb i mange år, kan det være vanskelig å tenke seg å finne en ny jobb. Du er kanskje vant til å snakke med de samme personene hver dag. Kanskje bruker du en uniform på jobben eller du har lagt deg til en kjedelig stil? Det kan faktisk være en god investering selv man ikke har jobb å finn en lånetilbyder som tilbyr å låne penger uten jobb for å få deg en make-over. Dette kan gi deg akkurat den selvtilliten du trenger for å gjøre et godt inntrykk på jobberintervjuet.  Du vil fremstå som rolig og profesjonell, alltid et pluss i en jobbsituasjon.

Ikke bruk kredittkort

I det øyeblikket du mister din månedlige inntekt, bør du vurdere å legge kredittkortene i en låst skuff. Det er enkelt å bruke for mye penger ved å dra kredittkortet. På den annen side, det kan være lurere å bruke kreditt kort enn å ta opp et dyrt lån fra en lånetilbyder som tilbyr deg å låne penger uten jobb. Disse lånene er ofte dyre. I noen tilfeller er det  nødvendig å finne en lånetilbyder som tilbyr deg å låne penger uten jobb. I det fleste tilfeller vil det å leve på kredittkort i en periode være bedre.

Uansett hvorfor du mister jobben er det viktig å stå på. Det kan på mange måter være en ekstra piff som lar deg finne den en ny retning i livet og ikke minst en bedre jobb!