Lav lønn? Gjør det beste ut av det du har!

Det er mange nordmenn som sliter med å få endene til å møtes daglig. Det er god hjelp å finne her på vår side om lån og økonomi hvis du behøver et umiddelbart økonomisk løft i form av et godt forbrukslån med en god rente, men det er ikke alltid et lån er løsningen. Her har vi samlet noen gode forslag for deg som har minstelønn. Sjekk ut våre artikkelserie som alle har deg i forsetet og gir det aller siste nytt innen norsk økonomi og personlig økonomi.

Noen gode forslag for å spare på en lav lønn

Den gode gamle sparegrisen

Mange bekker små.. Putt alt du har i lommer og vesker i en god gammeldags sparegris. En av våre redaksjonsmedlemmer finansierer hele påsketuren sin med en stor krukke han har fylt opp med alt over 5-kroner siden Januar 2016. Ingen ble mer overrasket enn ham selv. Det skal ikke mange 20-kroninger til før det blir 100-lapper!

Lag din egen mat!

La oss være ærlige, det er svinedyrt å spise ute. Selv en enkel cafe-lunch kan fort bli en 150 kr. Take-away er også dyrt. Selv et måltid på McDonalds er faktisk ganske kostbart hvis du er på en oppstartslønn. Det er mange penger og spare på å smøre niste, trakte kaffe og ha med seg, handle smart og lage store måltider du kan fryse ned.

Dropp bilen

Ja, det er ikke mye å legge til her. Har du noengang satt deg ned og sett hvor mye bilen egentlig koster deg årlig? Nei? Da er det på høy tid at du tar deg tid til å overveie hvor nødvendig dette pengesluket er i ditt liv.

Det er mange grep som vil la din lønn strekke seg lenger. Med litt planlegging vil du kunne leve fint med den lønnen du har.