Leter du etter et bra billån?

Er du på jakt etter et billån over nettet er du kommet helt riktig. Ikke bare kan du være trygg på at alle utlånere du finner formidlet hos oss er trygge, det er mer. Sammenlign mellom flere aktører. Slik blir det enkelt å finne det lånet som passer deg best.

Vær oppmerksom på at renten på billån ofte varierer stort. Les mer om billån på vår side og la deg overraske over hvor enkelt det er. Ovenfor finner du menybaren vår for Billån.

Trenger du virkelig en bil? Har du råd til en bil? Dette er selvsagt de mest fundamentale spørsmålene du må stille deg. I tillegg er det kjempeviktig å velge en bil som ikke bare er tøff, men som er praktisk for din livssituasjon.

Kjøpe brukt eller ny bil

Hvis du velger å kjøpe brukt er det mye å passe på. Du sørge for at den er NAF testet eller i alle fall har passert EU-kontrollen. Dette gir deg en pekepinn på bilens tilstand. I tillegg må bilen være dimensjonert for ditt formål.

Har du barn er en 4 seters selvsagt. Som single kan du kjøpe en cabriolet. Uansett vil bilstørrelsen vil alltid påvirke drivstoff forbruket ditt. Og drivstoff er riktig dyrt i Norge.

Mange muligheter for billån

En av de store fordelene med internett er at dette gir deg som forbruker muligheten til å sjekke mange forskjellige typer lån. Konkurransen er stor og dette kommer deg til gode. Dersom du er sikker på at du må ha ny bil har du kommet til riktig sted.

Sett deg inn i hvor mye du kan låne og til hvilken nedbetalingstid. Det siste er viktig i forhold til rentene. Ofte er det bedre renter med en lengre nedbetalingstid. I tillegg må man sjekke hva slags sikkerhet som kreves. Vi anbefaler at du i det minste sammenligner 3-4 tilbydere. Søknadene er alle 100% uforpliktende.