Livsstilsendringer du skal se opp for når du flytter hjemmefra

Finn gode/gratis måter å ha moro på

Å gå ut hver helg kan bli dyrt veldig raskt. I stedet for å bruke penger på en svinedyr alkohol hver fredag ​​og lørdag kveld, kan dere forsøke å gå til steder med billige spesialtilbud. Eller tenke på andre alternativer som ikke koster mye for å ha det gøy.

Del utgifter med romkamerater

Hør ut til den ene personen som betaler for Netflix, Hulu, Amazon Video og HBO GO mens fem andre mennesker tømmer av kontoen din? Du kan spare seriøst mye penger ved å dele opp kostnadene for månedlige abonnementer som streamingtjenester. Noen tjenester som treningsstudioer tilbyr selv lavere priser hvis du melde deg på med en venn eller et familiemedlem.

Nå står du på egne ben

Planlegg dine måltider for tiden

Alle har vi noen gang kommet hjem etter en lang arbeidsdag og vært for trøtt til å lage mat. Da bestiller vi take-away, ikke sant. Det skjer med det beste av oss. Hvis du gjør dette tre eller fire ganger i uken, begynner det virkelig å legge seg opp. Unngå ekstra kostnad ved å bestille ved å planlegge måltidene dine på forhånd.

Det samme gjelder lunsj. I stedet for å kjøpe lunsj hver dag, lag dine måltider hjemme for å spare penger. Det er også sunnere.

Vent med barn

Har du en ekstra 3 millioner på konto? Hvis ikke, kanskje hold deg av med å ha en baby. Det er det gjennomsnittlige beløpet som kreves for å heve et barn gjennom 18 år. Og det er et estimat for en to foreldres husstand. Og som vi så tidligere bor barnene hjemme mye lengre enn noen gang før, så du vil nok også betale for noen ekstra år.

Gå til legen i tide

Noen av dere tenker nok, “Hvordan sparer du penger på å gå til legen?” Mange medisinske problemer er progressive, noe som betyr at de lengre de går udiagnostisert og ubehandlet, jo verre blir de. Åpenbart når tilstanden forverres, blir det dyrere å behandle. Å gå til legen gir dem ofte mulighet til å ta opp problemer tidlig, før de har mulighet til å utvikle seg eller forverre seg.

Lykke til ønsker vi på Lånepenger24.no!