Lurer du på noe vedrørende lån finner du svar her

Lurer du på noe vedrørende lån finner du svar her. Vi har lagt oss i selen for å gi våre lesere nyttig informasjon om norske nettlån. I vårt arkiv og under våre hovedmenyer er det overveldende mye informasjon. Du kan finne informasjon om forbrukslån, billån, boliglån og mye mer. I tillegg har vi flere gode guider for de spørsmål som gjerne dukker opp når man søker om lån. Hva er renten på forbrukslån i forhold til andre typer lån?

Når er det behov for et refinansieringslån? Er det bedre med lang eller kort nedbetalingstid? Uansett hva du lurer på er sjansen stor for at du finner svar her på vår side. Vår ambisjon er å informere og guide nordmenn som søker lån.

Mange er skeptiske til forbrukslån p.g.a. mye negativ medieomtale. Men som vi sier igjen og igjen, er dette i enkelttilfeller. Forbrukslån og SmåLån for eksempel vil kun bli problematisk hvis du ikke har gjort hjemmeleksen din. Å starte med et realistisk budsjett er alfa og omega. Hvis du låner i hytt og pine uten å sjekke med busdjettet er inkasso rett rundt hjørnet.

Alle over 18 kan søke om lån

Selvsagt må du være myndig for å kunne oppta et lån. Mange banker krever også bevis om inntekt. Enten du er i fulltidsjobb eller i deltidsjobb er det et lån for deg. Banken vil først og fremst sjekke din vandel og om det er eventuelle inkassokrav på deg. Hos oss er det ikke mulig å finne en bank som gir lån hvis du har inkasso-sak på deg.

Er du derimot i stand til å betale tilbake punktlig og innen den tidsrammen som er avtalt er det ikke noe problem. Søk hos flere banker så du kan sammenligne de forskjellige tilbudene. Å søke hos en bank er helt uforpliktende.