MC lån er enklere enn billån

Har du alltid ønsket deg en motorsykkel? Er du klar for å syse til jobben på en scooter. Du vil kunne låne penger på nettet via vår forbrukertjeneste. Sammenlign lån og vilkår mens du drømmer om vind i håret (bak hjelmen). Du kan låne opp til 300.000 kroner med forbrukslån uten sikkerhet. Alt skjer hjemme i fred og ro. Se for deg all den tid du kan spare på å suse forbi de andre bilene i kø på vei til jobben.

Er du ute etter å spare penger er en motorsykkel eller en scooter en utmerket investering. Du vil raskt kunne tjene inn gode penger på å være tohjuling. Ikke bare er det driftskostnader som reduseres du vil spare mye på parkeringsavgifter i tillegg. Hos oss vil du kunne sammenligne de forskjellige låneutbyderene fra kjøkkenbenken.

Uansett om du er klar for en liten eller stor sykkel så er vi her

Med et MC-lån som er enkelt og greit – med mulighet for en nedbetalingstid opp til 12 år. Den nettbaserte søkeprosessen gjør det hele raskt og enkelt. Det er ingen krav om tinglysning eller kaskoforsikring, og derfor sparer du også penger og tid i forhold til et tradisjonelt MC-lån.

I motsetning til 4-hjuls kjøretøy koster både innkjøp og drift mindre for MC kjøretøy. Dette vil si at du også kan tilbakebetale raskere. Derfor er det enklere å ta opp et MC lån over et regulært billån. Selvsagt kan det hende at banken vil ha en del sikkerhet i selve innkjøpet, men det er sjelden. Du kan selv se hvor enkelt og greit du kan ta opp et nettlån på vår side. Vi holder våre lesere oppdatert på alt som har med lån å gjøre. Se gjennom vår nyhetseksjon for flere informative oppdateringer.