Med rett kompetanse kan du tjene gode penger hjemmefra

Fort bare noen få tiår siden var det store flertallet av jobb hjemmefra jobbmulighetene var langt fra lønnsomt. Og i internetts spede begynnelse var det mye vanskeligere å sortere gjennom svindel og reelle jobb-muligheter.

Noen av de “fikse” jobbtilbud tidligere var utrolig dårlig betalt og krevede også ofte at du måtte kjøpe dyre dataprogrammer, eller betale for materiale og annet før du i det hele tatt hadde startet. Og la oss ikke glemme den berømte konvolutten-fylling svindelen en tid tilbake, som ikke var noe annet enn et pyramidespill konstruert for å karre til seg penger fra så mange som mulig.

Som det gamle ordtaket går: “Hvis det høres for godt til å være sant, er det sannsynligvis det.” Men er det noe man kan tjene på?

I 2016 fins det fortsatt tvilsomme jobb hjemmefra oppsett, men forbedringer i teknologi og introduksjonen av sosiale medier har innledet en ny bølge av jobber du kan gjøre hjemmefra som faktisk er lovlige. Her er noen få eksempel.

Virtual Assistant

Med så mange bedrifter som opererer for det meste, eller helt, på nett, er det ikke rart at mange leier inn virtuelle assistenter for å holde dem organiserte og utføre administrative oppgaver. Du jobber som en “uavhengige kontraktør” som (fra en ekstern plassering, vanligvis deres hjem eller kontor) støtter flere kunder i en rekke bransjer ved å tilby administrative, kreative og tekniske tjenester.

Oversetter og eller skribent

De fleste oversettere gjør sitt arbeid hjemme, og ofte under stramme tidsfrister. Selv om noen krever minimum en bachelor-grad, er det viktigste kravet for oversettere selvfølgelig å være 100% flytende i minst to språk. iGaming er et eksempel på en bransje som har stort behov for freelancere og ikke minst oversettere spesielt.

Webutvikler

Det er ganske enkelt å bygge ditt eget nettsted hvis du drar nytte av de mange gratis læringsmuligheter online. Men store deler av befolkningen er ikke utstyrt for å bygge sitt eget nettsted, eller ikke har tid, noe som er grunnen til at så mange mennesker gjør gode penger på å bygge nettsteder og blogger for andre.

Dette er bare noen forslag til jobber du kan gjøre hjemmefra og tjene gode penger på siden.