Når er det billigst å booke flyreiser i 2019

Når er det billigst å booke flyreiser i 2019. Hvis du planlegger å kjøpe en flybillett snart, vil du kanskje sette på en alarm. Reisesiden Skyscanner viser til at gjennomgang av historiske data for å se når den beste dagen i uken er å kjøpe flybilletter. Ikke bare det, de har også funnet hvilket tidspunkt som passer best. Klokken 5 på morgenen. Ifølge historiske flydata har du det høyeste potensialet for booking av gode deals og restplasser klokken 5.00. På den annen side bør du unngå å bestille fly mellom 19.00 og 22.00.

Forhåndsvis miniatyrbilde for artikkelen

Den beste tiden å bestille fly, basert på 917 ​​millioner flybillettpriser. Alle som noensinne har kjøpt en flybillett, kan fortelle deg at det er en “riktig” og “feil” tid å kjøpe. Det betyr at du bedre setter den vekkerklokken. Gjennomsnittlig, Skyscanner sier at den beste tiden å bestille flyreiser for turen er 2-3 uker i forveien, og den beste tiden å bestille internasjonale reiser er 5-6 måneder på forhånd. Generelt er den billigste måneden for å bestille disse flybillettene januar, etterfulgt av februar og august.

Tirsdag er aller best

Og for den beste dagen å bestille, skiller Skyscanner seg fra det tradisjonelle “tirsdag” svaret og sier at booking på en søndag faktisk vil score deg mest mulig besparelse for de fleste innenlandske og internasjonale flyreiser. Å komme opp klokka 5 på en søndag lyder ganske brutalt, men det kan være verdt det.

Lån penger til en herlig ferie

Med disse gode tipsene i bakhodet blir du kanskje fristet til å se selv. Sett klokka på 5 og se med egne øyne. Husk at hvis du finner drømmereisen er det et forbrukslån som kan forvirkliggjøre det hele. Med for eksempel SMS lån (opp til 10.000 på mobil) kan du ha penger på konto umiddelbart. Hvis besparelsene gjør det verdt det kan et lån få dere på vingene.