Nordmenn flykter til syden og lar regnet bli hjemme

Du kan også reise bort fra surt sommervær. Det fins forbrukslån som kan hjelpe deg på vei mot sol og varme denne sommeren. Om det er solfylte strender i Tyrkia eller en tur til Middelhavsøyer som Madeira eller Malta- nordmenn flykter fra en hittil elendig sommer. Og det er flust av gunstige restplasser for deg som også vil ha litt sol i år.

Meteorologene kan ikke love stabilt sommervær noe sted i landet denne uken. Nå merker reisebyråene økt pågang på charterturene. Det blir lysglimt enkelte steder i Norge denne uken, men uansett hvor man befinner seg i landet kan det komme byger. Det liker ikke nordmenn, noe reisebyråene kan være svært takknemlige for.

– De siste to ukene har salget av charterturer nesten doblet seg, sier informasjonssjef Helen Begby i Apollo til VG Nett.
– Nå har folk feriepenger og skattepenger på konto, og når været da i tillegg er dårlig, er det vanlig at salget av ferieturer øker. Vi merker at været er en faktor nå, siden folk vil reise så fort som mulig, sier hun.

Lån penger til en solfylt ferie

Det hele er fort og enkelt gjort på nettet. Forbrukslånets største fordel vil mange si den fleksibiliteten du som lånetager har til selv å bestemme hva det skal benyttes til. Du slipper blottlegge deg for banken og forklare detaljer om ditt privat-liv. Avhengig av lånets størrelse er det mulig for eksempel å bruke halve forbrukslånet på en drømmetur og andre halvdelen til å pusse opp badet.

Valget er ditt rett og slett. Et annet alternativ til forbrukslån kan være å søke om et kredittkort du kan benytte til å finansiere ferien for hele familien. Kredittkortet kan benyttes til å kjøpe flybilletter, booke hotell og betale for utgifter underveis. Du må ha full kontroll over alle ekstrautgifter du har på en månedlig basis siden målet selvsagt bør være å kvitte seg med gjelden du setter deg i så fort som mulig.

Er det dårlig stelt med privatøkonomien er det nok best å styre unna. Men er det på stell og reiselysten stor kan du sjekke ut dine valgmuligheter her. Da gjenstår det bare å ønske bon voyage!