Arcadia Finans

Leter du etter et lån kan Arcadia Finans hjelpe deg finne riktig finansieringsløsning. Deres tjeneste vidreformidler din ene søknaden til over 10 ulike långivere. Via Arcadia Finans kan du låne maks 500.000 kr. Selve nedbetalingstiden er opp til maksimalt 15 år. Selv om renten fastsettes individuelt skilter deres nettsted med en rente på 6.99%.
Hos Arcadia Finans kan du søke om lån helt uten sikkerhet.

LÅNLEVERANDØRERRENTE FRALÅNEBELØPTILBAKEBETALINGSTIDSØK NÅ!
arcadia

Eff.rente 16,6% 65.000 kr o/5 år
etabl.geb. 950,- Totalt: 93 730
6.99% til 40.60%5.000 - 500.000 KR1 - 15 årSøk Nå!
Annonselenke

Tjenesten tilbudt kommer uten kostnader til kunden i tråd med Norges Finansavtalelov. Les videre for flere detaljer om lån via Arcadia Finans.

Hvor mye kan jeg låne?

Leter du etter et lån har du kommet til riktig sted. På Arcadia Finans sider kan du låne så lite som 5000 kr og så mye som 500.000 kr. Fordelen med å søke lån fra en finansagent som Arcadia Finans er at du kan sammenligne tilbud fra flere banker. Selve søknaden er 100% uforpliktende inntil du har akseptert et av lånene. I det øyeblikket har ikke Arcadia noe med lånet ditt å gjøre. Tjenesten de tilbyr er å gi deg sammenliknings-grunnlag slik at du kan finne det lånet som passer deg best.

Uansett hva du trenger penger til er det et forbrukslån for deg. Billån, oppussingslå, lån til campingvogn eller reise. Hva du benytter pengene til er helt opp til deg. Nedbetalingstiden kan max være 15 år. Men husk at det blir billigere for deg jo raskere du kan betale ned lånet ditt.arcadia finans

Refinansiering med Arcadia Finans

Hoper det seg opp med regninger hver måned fra flere kreditorer kan det være dags med et refinansieringslån. Et refinansieringslån samler alle dine smålån i en pott med en månedlig faktura. Slik kan du få bedre oversikt over privatøkonomien. I tillegg til orden i sysakene vil et refinansieringslån kunne spare deg 1000-vis av kroner på lang sikt. I tillegg ser bankene blidt på at du ønsker å komme ovenpå dine gjeldsproblemer.

Krav til lånesøkere

For å søke lån via Arcadia Finans er det lite som skal til. Dette er en av de formidlernene vi har her på vår side med mildest krav til deg som søker. Iallefall når det gjelder alder. Du må bare ha fylt 18 år for å søke om forbrukslån hos Arcadia Finans. Andre av våre formidlingstjenester krever at du er opp til 26 år i enkelte tilfeller. Som sedvanlig må du ha vært bosatt i Norge de siste 3 årene. Når det kommer til din inntekt må du kunne vise til en inntekt på minst 120.000 kr i året. Skulle du ha betalingsanmerkninger eller inkasso er det ingen vits i å søke hos Arcadia Finans, desverre.

Ikke lån mer enn hva du kan betjene

Selv om banken foretar en vurdering av din betalingsevne betyr ikke det at de alltid har rett. Som en konsekvens kan du kanskje få låne større beløp enn hva du hadde forventet. Men det betyr ikke at du på død og liv skal ta disse pengene. Kun du selv vet hva du kan betjene per måned. Vær ærlig med deg selv når det kommer til beløpet du låner. Kan du ikke betale tilbake hver måned kan rentenes rente fort balle på seg og hele lånet bli et mareritt. Lykke til med jakten på det perfekte lån for deg!

[Total: 0    Average: 0/5]