Axo Finans

Våre sider videreformidler de beste låne-tjenesten på dagens norske marked. Og Axo Finans er en av flere formidlingstjeneste for lån uten sikkerhet vi anbefaler. I et tett samarbeide med flere forskjellige banker gir Axo Finans muligheten for deg for å få beste mulige vilkår på forbrukslån. Helt uten krav om sikkerhet. En eneste, nøye utfylt søknad vil gi deg oversikt. Finn det låne-alternativet som passer deg/dere best!

LÅNLEVERANDØRERRENTE FRALÅNEBELØPTILBAKEBETALINGSTIDSØK NÅ!
axo finans

65.000 kr o/5 år - eff 15,84 %.
Etb 950. Tot: 92.334
6.81% til 24.4%10.000 - 500.000 KR1 - 15 årSøk Nå!
Annonselenke

Axo Finans samarbeider med følgende banker:

Gjensidige, DNB, Santander, yA Bank, BN Bank, Resurs Bank, Komplett Bank, Bluestep Finans, Nordax Bank, Ekspress Bank, Collector Bank og Easybank. Vel og merke det er i skrivende stund, så dette kan endres noe. Det viktige er at alle disse samarbeidspartnere gjør at Axo Finans tilbyr en omfattende anbudstjenestene. Du som er på jakt etter ett godt lån vil se at denne låneformidleren sørger for at du får gode vilkår og renter.

Hvilke lån tilbyr Axo Finans

Du kan låne mellom 10.000 og 500.000 kroner uten sikkerhet hos samarbeidspartnerne til Axo Finans. Dette er altså en formidlingstjeneste for alt fra de små forbrukslånene til de betydelige. Uansett hva du trenger finansiering til kan Axo Finans hjelpe deg med søknaden.

Axo Finans jobber for å tilby så konkurransedyktige vilkår som mulig på forbrukslån uten sikkerhet. I tillegg tilbyr de lån for refinansiering. Er du på utkikk etter et rimelig lån er Axo Finans en flott leverandør. Axo Finans er bare en formidler, og det er du selv som må vurdere hvilken bank du velger. Søknaden din vil kun bli sendt ut for anbud. Axo Finans selv er ingen bank. Men du kan dra nytte av deres samarbeide siden det vil gi søknader ekstra gode betingelser. Desto bedre betalingsevne du har, desto bedre.axo finans

Rentesatser via Axo Finans

Nominell rente fra Axo Finans ligger på mellom 6,99% og 21,95%. Igjen, dette er i skrivende stund, og kan endres. Hvilken rentesats du vil motta henger sammen med de opplysninger du oppgir i søknaden din. Effektiv rente ligger alltid noe høyere enn nominell rente. Siden du benytter en mellommann vil du få bedre betingelser enn om du søker direkte hos de forskjellige bankene. Axo Finans sine samarbeidspartnere tilbyr nedbetalingstid på mellom 1 og 15 år. Også er det er vanlig at et større lånebeløp fører til tilbud om lengre nedbetalingstid.

Søknadskrav hos Axo Finans?

Søker du om lån via Axo Finans er dette søknadskravene:

  • Norsk statsborger som har bodd i Norge de siste 3 årene.
  • Du må ha fylt 18 år
  • Din årlige inntekt må bevisbart være over 200.000 kroner (brutto)

Alt dette er informasjon som lar bankene vurdere din betalingsevne. Eller skal vi si, tilbakebetalingsevne. Ofte kan det lønne seg å vurdere om du virkelig vil låne et visst beløp bare fordi du kan. Et forbrukslån kan tidvis være vanskelig å håndtere. Har du mange smålån du sliter med kan et refinansieringslån være riktig for deg.

[Total: 0   Average: 0/5]