Bank Norwegian

Vi kjenner alle til flyselskapet Norwegian ettersom det er et kjent norsk lavpris flyselskap. Det som kanskje ikke så mange vet er at de har sin egen nettbank som heter Bank Norwegian. Du har muligheten til å låne penger hos denne aktøren og det er kanskje akkurat det du trenger. De har som mål å gi deg som kunde de beste nettbaserte finansielle tjenestene. Selskapet byr på mange ulike tjenester med det er forbrukslån vi skal fokusere på i denne anmeldelsen. Under vil du finne litt mer informasjon dersom det er slik at du vurderer å låne penger hos denne aktøren.

Hvor mye kan jeg låne?

En av de viktigste tingene du må avgjøre når du skal låne på nett er hvor mye du trenger å låne. Hos Bank Norwegian har du muligheten til å låne alt fra 5 000 kroner til 500 000 kroner. Dermed er det et stort spekter slik at du selv kan finne den summen som du trenger å låne. Det kan være alt fra å refinansere små lån eller å utføre prosjekter i hjemme som å pusse opp eller lignende. Det er utrolig enkelt å søke om lån på Bank Norwegian sine nettsider. Det er ikke noe krav til sikkerhet og du får svar innen kort tid. Med litt ekstra penger vil du kunne oppfylle drømmer du har hatt i lang tid eller å få betale den fakturaen du ikke hadde regnet med. Det er viktig å ikke låne mer enn du vet at du har muligheten til å nedbetale innen for en rimelig tid.

Utbetalingsvilkår og renter

Selv om det ikke er noe krav til sikkerhet når du søker om sms lån, minilån eller forbrukslån så er det andre krav som du som søker må oppfylle. For å kunne søke om lån hos Bank Norwegian så my du være norsk statsborger og du må ha en fast inntekt. I tillegg så må du kunne ha en kredittsjekk som er fri for betalingsanmerkelser eller aktive inkassosaker. Det vil alltid bli gjort en kredittvurdering når du søker om lån og dermed er det viktig at det ikke dukker opp noe negativt på denne. Når det kommer til renter så er det vanskelig å si konkret hva den vil ende på for deg individuelt. Grunnen til dette er at det er noe som vil bli avgjort på bakgrunn av mange faktorer. En av disse er kredittvurderingen for eksempel. Men du vil kunne få en rente fra 8,99% og opp til 21,24%. Du finner mer informasjon om alt dette på nettsiden, men hvis du virkelig vil vite hvilke betingelser du kan få så kan du fylle ut en søknad. Det kreves ikke at du inngår en avtale ved å søke. Du velger selv om du ønsker å inngå en avtale etter at du har søkt og sett hvilket tibud du har muligheten til å få hos Bank Norwegian.

Kundeservice og support

Bank Norwegian har en god og oversiktlig nettside hvor du kan finne mengder med informasjon. Det er viktig å finne all den informasjonen du trenger for å ta en avgjørelse og få svar på de spørsmålene du eventuelt måtte ha. På nettsiden finner du en lang liste med vanlige spørsmål og temaer som du kan lese deg opp på. Dersom du ikke finner de svarene du leter etter der så kan du ta kontakt med kundeservice og få hjelp av hyggelige kundemedarbeidere.