Collector

Collector tilbyr tjenester til både bedrifter og privatpersoner, men vi skal holde oss til informasjon om til orivatpersoner som ønsker å låne penger. Selskapet ble startet av svenskene Lena Apler og Johan Möller i 1999. I 2008 startet de opp i Norge og de har et eget kontor i hovedstaden. De har hatt stor vekst og blitt en god aktør på markedet. Selskapet tilbyr ulike tjenester til sine kunder som å låne, kredittkort og e-handel. I denne anmeldelsen skal vi gi deg litt mer informasjon om det å låne penger hos Collector. Det er utrolig enkelt å låne penger hos denne lånegiveren og du trenger kun å fylle ut et søknadsskjema på deres nettside.

Hvor mye kan jeg låne?

Hos Collector har du muligheten til å låne ulike summer når du søker. Denne lånegiveren kan gi deg muligheten til å låne relativt store summer til det du eventuelt måtte trenge de til. Hos Collector kan du låne fra 20 000 kroner og helt opp til 100 000 kroner. På denne måten har du muligheten til å velge det beløpet du har behov for å låne. I tillegg velger du selv hvor lang nedbetalignstid du trenger. Dette har du muligheten til hos de fleste lånegivere. Men det vil variere i henhold til hvor lang tid du kan velge mellom. Hos Collector kan du velge fra 2 år opp til hele 10 år. Men det er viktig å tenke på at det påløper renter og det lønner seg å betale ned lånet så raskt du eventuelt har muligheten til.

Utbetalingsvilkår og renter

Når man vurderer å låne penger på nett ved hjelp av et sms lån, minilån eller forburkslån så er det viktig å vite at det stilles noen krav til deg som søker. Det er jo ikke noe krav til sikkerhet på disse lånene, men du må oppfylle visse krav for å kunne få innvilget et lån. Disse kravene er noe ulikt fra aktør til aktør. Hos Collector så må du ha fylt 20 år og ha en fast inntekt på minst 200 000 kroner. Du må være registrert i norsk folkeregistrer og du kan ikke ha noen betalingsanmerkelser. Når du søker om lån så vil det automatisk bli tatt en kredittvurdering av deg og hvis det dukker opp noe negativt vil det bli så og si umulig for deg å få en låneavtale. Det vil komme renter på den lånesummen du velger å søke om. Det er umulig å si konkret hva din rente vil havne på ettersom dette blir avgjort på bakgrunn av flere forskjellige faktorer. Men du vil få en rente på mellom 14,5% til 19,5%. Det kommer også noen avgifter som du må betale når du oppretter et lån hos denne aktøren. Som for eksempel et etableringsgebyr på 750 kroner. Dermed er det viktig at du setter deg inn i all informasjon.

Kundeservice og support

Det er ikke rart om du fremdeles sitter igjen med flere spørsmål som ikke harblitt besvart i denne anmeldelsen. Det er et stort valg å ta, det om man skal inngå et slikt lån og det er viktig å være sikker. På nettsiden finner du en side med vanlig stilte spørsmål som kanskje kan gi deg enda mer svar på det du eventuelt lurer på. Du vil også ha muligheten til å kontake Collectors kundeservice enten på telefonen eller på e-post. Det er ingen spørsmål som er for dumme og det er bedre å stille et spørsmål for mye.