Compare King

CompareKing er en låneformidler som ønsker å finne de beste låne tilbudene for deg som kune og lånetager. De har som mål å bli størst i verden innen sin branske og de har i dag kontorer i Bergen og Warsawa. De har et samarbeid med BB FInans, Svea Finans og AS Financiering. Dermed har de muligheten til å hente inn ulike tilbud og deretter finne det tilbudet som er best for deg og dine behov. Å søke om lån hos CompareKing er helt gratis og det er selvfølgelig en trygg og pålitelig aktør på markedet.

Hvor mye kan jeg låne?

Når du søker om å låne penger hos CompareKing så vil du få tilbud fra flere banker å på denne åten sammenligne og se hvilket lån som passer best for deg. Du kan søke om lån på opp til hele 500 000 kroner. Det vil si at du har muligheten til å låne en stor sum med penger som kan endre din hverdag. Det kan være uforutsette ting som gjør at du trenger et lån eller at du vil lage ditt drømmekjøkken for eksempel. Uansett så vil du ha muligheten til å låne den summen du trenger for å løse din situasjon. Det er lett å søke om lån og du kan enkelt fylle ut et søknadskjema direkte på nettsiden. Det er ikke noe krav til sikkerhet når du søker om lån hos CompareKing og det er virkelig en god nyhet.

Utbetalingsvilkår og renter

Som nevnt så er det ikke noe krav til sikkerhet når man søker om sms lån, minilån eller forbrukslån på nett. Det er ikke noe som hindrer deg fra å søke ettersom du ikke forplikter deg til noe som helst. Du velger selv om du ønsker å inngå en låneavtale eller ikke. Men det er noen krav som må oppfylles før du eventuelt mottar en låneavtale du kan vurdere. Du må være norsk statsborger og ha fylt 20 år. Det er også et krav til at du har en fast inntekst på minimum 120 000 kroner samt at du ikke har noen betalingsanmerkelser. Det blir gjort en kredittvurdering av deg når du søker og denne blir en av faktorene som bestemmer hvilke betingelser og renter du får. Du velger selv din nedbetalingstid inntil 15 år og denne vil også være med på å bestemme hvilken rente du får på ditt lån. Hos CompareKing kan du få en rente fra 7,9% som er ganske så bra for denne typen lån. Søk i dag og se hvilke betingelser du kan få allerede i dag. Du får svar innen kort tid og du kan eventuelt inngå en låneavtale dersom du mener at dette er det beste tilbudet for nettopp deg.

Kundeservice og support

Hvis du har behov for å ta kontakt med CompareKing kan du ringe deres kundeservice alle hverdager fra 10 til 18. Du kan velge mellom å chatte med flotte kundebehandlere direkte å nettsiden eller så kan du sende en mail dersom du foretrekker det. Det er naturlig å ha en del spørsmål før man tar en avgjørelse om å låne penger. Det er viktig å få svar på alle de eventuelle spørsmålene du har før du skriver under. Gjør alle de undersøkelsene du har og les alt nøye før du velger. Det er viktig at du får et lån som passer perfekt for deg og dine behov. Søk hos CompareKing i dag og se om du får et tilbud som passer til nettopp deg og dine ønsker.