FinansNord

I dag ser vi på en norgest største anbudstjenester for lån på nett. FinansNord er en av norges største anbudstjenester er levert av Digitalfinans AS. Andre samarbeidspartnere er Salus Group AB, Monobank, SpareBank 1 SMN Finans og Bluestep Finans.

Er du på jakt etter et billig og trygt forbrukslån kan FinansNord hjelpe. De har operert siden 2013 med mange glade kunder. Hovedsaken for Finansnord er at du som forbruker finner det lånet som er best for deg. Ikke nødvendigvis bare det billigste lånet men også det som har betingelser du kan leve med.

Hvilke tjenester tilbyr FinansNord

FinansNord formidler lånesøknader til en rekke utvalgte banker. De spesifiserer ikke nærmere hvilke på deres hjemmeside. Men de lover iallefall at du som kunde skal oppnå best mulig rente og vilkår på forbrukslån. Søknadsprosessen er veldig enkel.

Du kan velge den beste renten ved å velge den banken som gir deg det beste tilbudet. Send inn din søknad og du vil motta tilbud på din email. Sjekk hvor mye du må betale pr måned med gjennomsnitts-rente på deres lånekalkulator.

Hvor mye kan jeg søke for på FinansNord

Med FinansNord kan du søke om fra 25.000 til 500.000. Pengene kan du bruke til refinansiering hvis du ønsker. Du kan oppta vanlige forbrukslån, samle smålån eller gå for full refinansiering. Ingen vil legge seg i hva du trenger pengene til. Forbrukslånet kan kan brukes til hva du vil! Enten du trenger en ferie, en ny bil, eller vil pusse opp.finansnord

En annen fordel med FinansNord er at de tilbyr søknader for lån uten sikkerhet. Lån penger uten å stille noen av dine eiendeler som hus eller bil som pant. Husk at om du kan stille pant vil du få enda bedre betingelser. For de av dere som eier bolig kan dette benyttes til deres fordel.

Hva forventes av meg?

Før du søker om et forbrukslån uten sikkerhet er det viktig å vite om du kvalifiserer. Slik sparer du unødvendige søknader. Bankene som utsteder forbrukslån krever at man har en ryddig økonomi, uten for eksempel betalingsanmerkninger. Ved søknad om lån vil bankene som oftest foreta en kredtittsjekk.

I enkelte tilfeller kan det hjelpe å legge inn samboer/partners inntekt selv om denne ikke er medlåntaker. Det vil også hjelpe å velge så lang nedbetalingstid på lånet som mulig. Selve søknaden er fullstendig uten forpliktelse. Tjenesten fra FinansNord er også helt kostnadsfri. Sørg for at du fyller inn søknaden nøyaktig første gang. Slik får du pengene dine raskest mulig.

Når får jeg svar på min lånesøknad?

Når du har valgt din bank og signert er du i gang. Selve lånet vil være på kontoen din i løpet av 1-3 virkedager. Selvsagt vil det avhenge om du har mulighet til å signere via bankID.

Sjekk renten og velg tilbakebetalingstid. FinansNord lånekalkulator hjelper deg. Du kan når som helst innfri hele eller deler av lånet. Alle lånesøknader vil få en individuell vurdering hos bankene. De opplysningene du oppgir vil gi deg forskjellige tilbud fra bank til bank. Mange banker har opp til 15 års nedbetalingstid. Start jakten på norges beste forbrukslån med FinansNord på din side.

Click to rate this post!
[Total: 6 Average: 2.3]