Fokuslån

Fokuslån er i samarbeid med Thorn Norge Finans AS og formidler hovedsaklig kun forbrukslån. Er du på jakt etter et lån uten sikkerhet er dette et valg for deg. Tjenesten er gratis, og du har en nedbetalingstid på forbrukslån på opp til 80 måneder. Hos Fokuslån kan du låne 10.000 kr. – 75.000 kr. Du kan starte med en rente- og avdragsfri periode på 30, 60 eller 90 dager.

LÅNLEVERANDØRERRENTE FRALÅNEBELØPTILBAKEBETALINGSTIDSØK NÅ!
fokuslån
Eff.rente 19,88%, 65.000,-, o/5 år,
etabl.geb. 1820,-, Totalt: 99.570
16.9% til 27.45%Opp til 75.000 KR12 - 80 MånederSøk Nå!
Annonselenke

Ingen vil spørre deg om hva du skal bruke pengene til. På det sett er du helt anonym. Du velger selv hva du vil låne og tjenesten sender søknader til et utvalg lånetilbydere. Les videre om Fokuslån i vår anmeldelse nedenfor.

Hvorfor skal jeg velge Forbrukslån?

Med så mange lånetilbydere er det vanskelig å velge. La oss nevne noen fordeler ved å ta opp ditt lån hos nettopp forbrukslån. I skrivende stund ser det ut som følger.

Dette tilbyr Fokuslån:

  • Lån uten sikkerhet fra 10.000 kr – 75.000 kr.
  • Nedbetalingstid på min. 12 måneder og maks. 80 måneder.
  • Du kan betale ned lånet når du vil.
  • 90 dagers rente- og avdragsfrihet.

Hvordan fungerer søknaden

Du vil finne et enkelt og oversiktlig søknadsskjema på deres hjemmeside. Alt du trenger gjøre er å fylle inn dine personlige opplysninger. Hvor mye vil du låne? Hvilken nedbetalingstid passer deg/dere best?fokuslån

Som sagt er søknaden er helt uforpliktende, og du aksepterer ikke lånet før du har signert kontrakten. Denne kan signeres med en digital signatur og lånet betales via BankID. Fokuslån er en trygg portal som tar vare på dine personopplysninger. Opplysningene brukes utelukkende for å behandle lånet.

Låneeksempel

Eff. rente 23,90%, 65 000,-, o/5 år, kostnad 41 850,-, totalt 106 850,-. De foretar en individuell kredittvurdering og vil heretter avgjøre hvilken rente de kan tilby deg.

Fokuslån Søknadskriterier

Alle som søker må ha fylt 20 år. Du må ha en viss dokumenterbar, fast inntekt. Dette kan være en deltidsjobb eller freelance-jobb. Men du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger. Utover det oppgir ikke Fokuslån ytterligere noen spesifikke krav. Norsk statsborgerskap og bodsteds-adresse er selvsagt et must.

Behandlingstid

Når du søker låne hos Fokuslån kan du forvente en svært rask behandlingstid. Om du søker innenfor åpningstiden så vil du ha svar innen en time. Pengene vil bli satt inn på konto seneste en dag etter at lånet er godkjent. Med bankID skjer dette ofte allerede samme dag.

Lånemuligheter hos Fokuslån er plenty. Åpningstiden hos fokuslån er alle hverdager fra kl. 8.00-18.00. Du kan søke fokuslån døgnet rundt hele året og få svar innenfor 1 time. Hvis du velger å signere med BankID reduseres ekspedisjonstiden vesentlig.

Hva kan jeg låne penger til?

Det er helt opp til deg hvor mye du vil låne og hva du vil benytte midlene til. Dette er en tjeneste som gir deg fleksibilitet i henhold til personlig økonomi. Ta opp et lån opp til 75.000 kr. i fred og ro. Pengene er på din konto raskt og smidig. Vi anbefaler at du tenker over hvor mye du har råd til å betjene i måneden. Skulle man ta seg vann over hodet kan det bli riktig dyrt. Lykke til med søkeprosessen!

[Total: 0   Average: 0/5]