Folkia

Folkia ble opprettet for å være en ny og innovativ mulighet til vanlige banker her i landet. De ønsker å gi muligheten til å gi et bredt spekter av kunder muligheten til å nyte deres tjenester. De benytter den nyeste teknologien på markedet og dermed trenger du ikke være bekymret for sikkerheten som kunde hos Folkia. Alle er velkommen til å søke om å låne penger hos Folkia og alle vil bli behandlet likt. Det er ikke umulig at det kommer en måned hvor økonimien er trang og noen store fakturaer man ikke har regnet med kommer. Eller kanskje du rett og slett trenger litt ekstra penger for å oppfylle en drøm. Da har du muligheten til å søke om et lån hos Folkia.

Hvor mye kan jeg låne på Folkia?

Hos Folkia har du muligheten til å velge hvilken lånesum du ønsker å søke om. Du kan velge fra 1 000 kroner til 20 000 kroner. Du kan også velge hvor lang nedbetalingstid du vil ha på ditt lån. Hos Fokka kan du velge opp til 12 måneders nedbetalingstid. Her er det viktig å tenke på at det kommer renter på lånet og det er viktig at du setter en realistisk tid på ditt lån. Dersom du ikke greier å opprettholde dine avdrag vil det nemlig bli enda dyrere enn det trenger å være. Det er utrolig enkelt å søke om lån hos Folkia og du kan gjøre det direkte på nettsiden. Du får svar innen kort tid og da kan du ta en avgjørelse om du vil skrive under på tilbudet og låneavtalen du blir tilbudt.

Utbetalingsvilkår og renter

Det er visse krav som stilles til deg som ønsker å søke om lån hos Folkia. De har en aldersgrense på 20 år for å kunne fylle ut et søknadsskjema. Det vil bli foretatt en individuell vurdering av hver søker på bakgrunn av en kredittvurdering. Det er dermed viktig at du ikke har noen betalingsanmerkelser som kommer overraskende på. Dette vil også bli med på å avgjøre hvilke renter og betingelser du får for ditt lån. Det vil ikke dukke opp noen skjulte kostnader når du har et lån hos Folkia. Du vil motta informasjon om alle utgifter som renter og avgifter når du inngår en låneavtale. Dermed trenger du ikke være redd for at det skal dukke opp noe som du blir overrasket over. Men det er ikke noe krav til sikkerhet når du låner penger hos Folkia. De vil heller ikke stille en hel del masse spørsmål om hva du ønsker å bruke pengene på. Det er helt opp til deg om det er å oppfylle en drøm eller om det er å pusse opp hjemme for eksempel.

Kundeservice og support

Folkia har en utrolig god nettside hvor du kan finne masse god informasjon. Du finner også en lånegenerator hvor du kan plotte inn hvor mye du ønsker å låne og hvor lang nedbetalignstid du trenger. På denne måten kan du få en oversikt over hva ditt avdrag vil bli sånn cirka. Hvis du har noen andre spørsmål rundt det å låne hos Folkia kan du ta kontakt med deres kundeservice på e-post eller per telefon. Deres kunderservice er åpen alle hverdager fra 09 til 17 og du blir møtt av hyggelige kundemedarbeidere som gledelig svarer på det du eventuelt måtte lure på.