Kredittlånet

Kredittlånet er en av norges største anbudstjenester for forbrukslån på nett. De ønsker å gi deg som kunde tilgang til de beste og billigste lån på markedet. Finn ditt forbrukslån eller refinansiering via 18 forkjellige banker. Kredittlånet har operert på det norske markedet siden 2013 og er en av de som ofte skårer “best i test”. Tjenesten er levert i samarbeid med Digitalfinans AS.

LÅNLEVERANDØRERRENTE FRALÅNEBELØPTILBAKEBETALINGSTIDSØK NÅ!


Eff.rente 15.8% 65.000 kr o/5 år
etabl.geb. 950,- Totalt: 92 354
6.99% til 19.9%5.000 - 500.000 KR1 - 15 årSøk Nå!
Annonselenke

Sammenlign tilbud og finn det beste lånet for dine behov. Selvsagt er det opp til deg om du ønsker å benytte deg av forbrukslån som du mottar. Hos Kredittlånet er du garantert til å finne noen av markedets desidert beste tilbud.

Hvilke lån kan jeg ta opp hos Kredittlånet

Hos Kredittlånet kan du søke om flere typer lån uten behov for å måtte stille med sikkerhet. Vi anbefaler alltid at man sammenligner iallefall 3-4 forskjellige tilbud før du bestemmer deg. Slik kan du spare tusenlapper på renter og avdrag. Hvorfor betale for mye hvis det finnes bedre lån med bedre betingelser der ute? Tjenesten Kredittlånet tilbyr kommer uten innmeldingskrav eller kostnader. Dette er en gratis tjeneste du kan benytte enkelt og greit.kredittlånet

Via Kredittlånet kan du søke om forbrukslån eller samle smålån i form av refinansiering eller refinansiering. Tilbakebetalingstiden er fleksibel men varierer stort sett 6 måneder til 15 år. Renten er i de fleste tilfeller flytende som tilsier at den er påvirket av styringsrenten til den Norske Bank.

Lån til det du vil

Enten du vil ha et forbrukslån til bil eller ny flatscreen er det ingen som vil spørre og grave. Bankene bryr seg om din betalingsevne og det er opp til deg hva lånet blir benyttet til. Fordelen med forbrukslån er at du slipper å stille med sikkerhet. Noen banker krever at du tar opp sikkerhet i egen bolig hvis du allerede har betalingsanmerkninger vel og merke. Jo bedre kredittverdighet, desto større beløp vil du kunne låne.

Er søknaden godkjent og du har akseptert tilbudet vil pengene dine være på din konto på 1-3 dager (bankdager). For å søke lån hos Kredittlånet må du være fylt 18 år og ha en fast inntekt. Har du inkasso på gang kan det være vanskelig å få en søknad godkjent.

Eksempel på lån med kostnader

Gjennomsnittsrente: 11%. Renten settes individuelt for hver lånesøknad. Et priseksempel: 65.000 kr. over 5 år, effektiv rente 14,0%, Kostnaden er 24.093 kr. Totalkostnad 89.093 kr. Den laveste nominelle rente kan være på 6,49 %. Den høyeste renten er 26,9 %.

Selve Søknadsprosessen

Søknadsprosessen er enkel. Fyll ut alle nødvendige opplysninger, len deg tilbake og du vil motta tilbud på e-post. Alt foregår like raskt som om du hadde søkt direkte på de individuelle bankenes hjemmeside. Og det er bare en søknad du behøver å fylle ut. Sjekk umiddelbart hvor mye du må betale per måned med deres lånekalkulator. Vi kan anbefale Kredittlånet på det varmeste.