Leasy Minilån

LÅNLEVERANDØRERRENTE FRALÅNEBELØPTILBAKEBETALINGSTIDSØK NÅ!
9.99%5.000 - 10.000 KR12 - 36 MånederSøk Nå!

Leasy Minilån har 25 års erfaring innen lånebransjen og du kan med andre ord føle deg tygg på å låne penger hos denne lånegiveren. Leasy Minilån er en del av Thorn og er opprinnelig dansk, hvor de har hovedkontoret i den danske byen Odense. De har også kontor i Oslo hvor det sitter flotte medarbeidere som er klare for å hjelpe deg med det du måtte trenge. Leasy Minilån driver ikke bare innen lån men opprinnelig var det utleie av hvitevarer og elektronikk. Dersom du trenger å låne penger til hvitevarer eller elektronikk så har du muligheten til å få til begge deler hos Leasy Minilån.

Hvor mye kan jeg låne hos Leasy Minilån?

Hos Leasy Minilån kan du låne penger av ulike summer og det er viktig for lånegiveren at alt dette forgår på en trygg og sikkermåte for deg som kunde. Du kan enkelt søke om lån direkete på nettsiden og du vil få svar allerede samme dag som du søker. Du kan søke om å låne mellom 5 000 kroner og 10 000 kroner. Det er ikke en av de sidene du kan låne mest på, men dette er en side som er konkret for minilån. Vi vet ale at det kan dukke opp regninger eller andre uforutsette utgifter som kan by på problemer. Med et slikt lån har du muligheten til å løse problemet som oppstår. Du trenger ikke stille sikkerhet for å låne penger hos denne aktøren, men du kan også velge nedbetalingstid på ditt lån. Du kan velge mellom 12 måneder og 36 måneder. På denne måten kan du selv bestemme hvor store dine månedlige avdrag kommer til å bli.

Utbetalingsvilkår og renter

Som sagt så trenger du ikke stille noen sikkerhet når du søker om lån hos Leasy Minilån, men det er andre krav som du må oppfylle for å kunne låne hos denne aktøren. Som hos de fleste andre lånegivere så må du ha fylt 20 år for å kunne låne. Det er også viktig at du ikke har noen betalingsanmerkelser slik at din kredittsjekk går igjennom. I tilleg er det viktig at du har en fast inntekt slik at du har muligheten til å opprettholde lånet hver måned. Det som er unikt med Leasy Minilån er at du har muligheten til å få hele 60 dager fritt for renter og avdrag. Dette er det ikke så mange andre lånegivere som gir deg muligheten til.

Når det kommer til renter så er det vanskelig å si noe konkret om hva din individuelle rente vil bli. Grunnen til dette er at det vil bli avgjort på bakgrunn av forskjellige faktorer som din kredittsjekk for eksempel. Men du vil få en rente på mellom 9,9% og 23,9%. Denne renter er noe høyere enn hos en vanlig bank som krever sikkerhet for eksempel. Grunnen til dette er nettopp fordi de ikke krever sikerhet og det blir dermed en høyere risiko for lånegiver.

Kundeservice og support

Når du skal ta et valg som å opprette et lån så er det nok mange spørsmål som svirrer rundt i hodet. Det er viktig å få svar på alle dine spørsmål før du eventuelt velger å inngå en låneavtale. Du vil nok finne svar på mange av disse spørsmålene ved å lese og klikke deg rundt på nettsiden til Leasy Minilån. Men dersom du ikke gjør det så kan du ringe kundesenteret som hjelper deg gledelig eller du an sende en e-post dersom du foretrekker det.