Leasy

Leasy er opprinnelig et dasnk selskap som ble startet på midten av 1980-tallet. De startet med utleie av hvitevarer og elektronikk. I 2001 var det norske markedet for tur og de har vært her siden. I 2005 kjøpte Leasy Thorn som mange kjenner til og dermed er disse nå en del av det samme konsernet. Hovedkontoret ligger fremdeles i Danmark i den danske byen Odense. Nå har du også muligheten til å låne penger hos Leasy. Dersom du trenger å låne penger fordi du trenger hvitevarer eller hjemmeelektronikk kan du fikse dette også hos Leasy dersom du ønsker det. Du kan rett og slett slå to fluer i en smekk.

Hvor mye kan jeg låne?

Hos Leasy har du muligheten til å ta opp et sms lån eller forburkslån som det kalles. Du kan selv velge hvilken lånesum som passer til dine behov. Leasy lar deg velge mellom 5 000 kroner og 50 000 kroner. Med dette har du muligheten til å løse dine problemer hvis du har havnet i en konomisk vanskelig situasjon. Vi vet jo alle at det kan dukke opp uforutsette utgifter som kan komme ubeleilig. Det er ikke bare lånesummen du kan bestemme men også nedbetalingstiden du trenger for å betale tilbake den summen du låner. Hos Leasy kan du velge mellom 12 måneder og hele 60 måneder. Dermed har du mulighetent til å skreddersy et lån slik at det fungerer best mulig for nettopp deg. Det er veldig enkelt å låne penger hos Leasy og du kan fylle ut et skjema direkte på nettsiden. Du vil få svar innen kort tid med et tilbud om lån.

Utbetalingsvilkår og renter

Når du søker om sms lån eller forbrukslån så er det slik at det vil bli gjennomført en automatisk kredittsjekk av deg som søker. Det er dermed viktig at duikke har noen betalingsanmerkninger når du søker om lån. Dette er en av kravene for å få et lån innvilget hos Leasy. Det finnes også andre krav som du må oppfylle for at du skal kunne få et lån og denne lånegiveren. Du må ha fylt 20 år og være registrert i norsk folkeregister i minst 2 år. Det siste kravet er at du må ha fast inntekt slik at du har mulighet til å kunne opprettholde avdragene hver måned. Dersom du oppfyller disse kravene så bør du søke om lån hos Leasy. Det er super enkelt og du får svar allerede samme dag som du søker. Du vil også få pengene inn på konto i løpet av kort tid. Når det kommer til renter på ditt lån så er dette noe som blir satt i henhold til din økonomi og hvor mye du ønsker å låne og hvor lang nedbetalingstid du trenger for å betale ned ditt eventuelle lån. Det er heller ingen som vil stille noen spørsmål om hva du ønsker å bruke pengene på. Det vil si at du kan bruke de til akkurat det du ønsker. Uavhengig av om det er å pusse opp eller om det er å reise på en reise du har drømt om i lang tid.

Kundeservice og support

Det er viktig å tenke seg om før man tar en avgjørelse om det å ta opp et lån. Det er viktig å samle den informasjonen du trenger slik at du gjør det rette valget. Du finner en god del informasjon å nettsiden men dersom du ikke får svar på det du lurer på kan du kontakte Leasy. Du kan enten sende en e-post eller du kan ringe deres kundesenter som svarer på hva enn du måtte lure på.