Mony

En av våre samarbeidspartnere er Mony.no er. Her vil våre lesere finne en gratis sammenligningstjeneste. Mony.no hjelper deg med å finne de beste tilbud på forskjellige forbrukslån. Mony.no er operert av Rvnue ApS. De er ansvarlig for registrering, behandling og formidling av lånesøknader. Finansagenten Salus Group AB ansvarlig.

LÅNLEVERANDØRERRENTE FRALÅNEBELØPTILBAKEBETALINGSTIDSØK NÅ!
mony

Eff.rente 16,6% 65.000 kr o/5 år
etabl.geb. 950,- Totalt: 93 730
7.4% til 33.3%25.000 - 500.000 KR1 - 15 årSøk Nå!
Omtale

Annonselenke

Med hjelp fra Mony.no kan du bruke deres snedige lånekalkulator. Slik ser du med en gang en oversikt over hva du kvalifiserer til av lån. Du kan låne opp til hele 500.000 kroner hvis det så skulle være. Tjenesten er gratis og formidler din lånesøknad være seg forbrukslån, kredittkort eller smålån.

Hvordan fungerer låneprosessen

Trenger du penger med en gang? Er du ne-snødd i smålån og mistet oversikten. Enten du trenger et forbrukslån eller refinansiering er du riktig hos Mony.no. Sjekk ut deres lånekalkulator og du vil få svar innen kort tid. Mony.no samarbeider med opp til 12 banker. Hvem som gir hvilke tilbud til deg gjenstår å se. Sammenligningstjenesten kan spare deg mange penger på lang sikt.

Hvor mye kan jeg låne via Mony.no?

Mony.no lar deg låne fra 25.000 kr opp til 500.000 kr. Det er ikke bare en bank som sender deg tilbud. Du vil motta flere tilbud fra Monys.no’s samarbeidspartnere. Selve søknaden er helt uforpliktende.

Er det noe du drømmer om? Eller er det på tide å få orden i sysakene. Vær sikker på å motta de beste lånetilbud på markedet via Mony.no. Har du en medsøker er det større sjanse for bedre vilkår og høyere lånesum.mony

Eksempel på lån:

Et lån på 65.000 kr. og tilbakebetalingstid på 5 år, er det månedlige avdraget 1.562 kr. I tillegg kommer ekstra månedsgebyr på 45 kr. i faktureringsgebyr og 950 kr. i etableringsgebyr. Den totale kostnaden for lånet er da 93.730 kr. Den nominelle renten er 13,49 % og den reelle årlige renten er 14,9%.

Renten på forbrukslån fastsettes individuelt av den aktuelle långiveren, og vil derfor variere. Hver enkelt bank gjør en helhetsvurdering ut fra opplysningene du har oppgitt. Dine kredittopplysninger vil innhentes. Husk at du har BankID før du setter i gang.

Hvilke lån finner jeg hos Mony.no?

Vurderer du å ta opp et billån? Trenger du et nytt kredittkort? Hos Mony.no kan du finne den hjelpen du trenger. Forbrukslån, billån, oppussingslån, sms lån m.m.

La bankene konkurrere om deg i steden for å fylle ut flerfoldige søknader individuelt. En eneste søknad blir behandlet av opp 12 banker. Slik sparer du ikke bare tid, men penger. I ro og fred kan du søke fra kjøkkenbordet og ha pengene på konto dagen etter!

Dine personopplysninger er 100 % sikre med en kryptert forbindelse. Rvnue ApS sine kunders personopplysningshåndtering og håndtering av personopplysninger relatert til markedsføring. Vil du vite mer anbefaler vi at du besøker deres hjemmeside og leser deres personverns-erklæring. Alle formidlingstjenester vi tilbyr våre lesere er sikre for norske lånetagere. Les flere anmeldelser av andre tjenester på våre sider. Vi er kun interessert i våre leseres sunne personlige privatøkonomi.