NettLån24

Nettlån24 er stedet for deg som søker et lite til medium stort lån. Dette stedet er tilknyttet 15 forskjelldige lånetilbydere, så muligheten for å finne et lån som passer deg perfekt er stor. For å søke om et lån besøker du bare deres flotte og oversiktlige hjemmeside. Din søknad er helt uforpliktende fram til du velger å signere. Alt foregår på nett per e-post eller sms. Denne servicen tar bare noen minutter og er selvsagt helt gratis. Hjemmesiden lar deg velge lånebeløp fra 10.000 kr. opp til 500.000 kroner.

LÅNLEVERANDØRERRENTE FRALÅNEBELØPTILBAKEBETALINGSTIDSØK NÅ!
nettlån24
Annonselenke
Eff.rente 16,6% 65.000 kr o/5 år
etabl.geb. 950,- Totalt: 93 730
7.9% til 40,60%10.000 - 500.000 KR1 - 15 årSøk Nå!
Annonselenke

Bak selve søknadsprosessen og verifiseringen av søknadene står bunnsolide Centrum Finans AS. En positiv ting hos NettLån24 er at du kan søke om lån så snart du er myndig. Det er mange andre lånetilbydere som krever at du er 20 år eller eldre. Vi anbefaler at du tar deg tid til å fylle inn iallefall 3, om ikke flere, søknader til forskjellige banker. Slik kan du best sammenligne og finne den beste renten og tilbakebetalingsavtalen for deg.

Søknadskriterier hos Nettlån24

Som hos alle andre banker må søkeren innfri en rekke kriterier før lånet godkjennes. I den forbindelse er det greit å ha litt orden i sysakene selv før du bruker tid å energi på å søke om et forbrukslån.

Du kan søke om et nettlån hvis du tilfredstiller følgende kriterier:

  • 1. Du må ha fylt 18 år
  • 2. Du har ingen betalingsanmerkninger eller inkasso
  • 3. Du må ha en inntekt på minimum 120.000 i året
  • 4. Du må ha skattet i Norge i minimum 3 år

Søknadsprosessen hos NettLån24

Som nevnt er det alltid smart å gjøre litt forarbeid. Tenk grundig over punktene nedenfor. Det vil spare deg tid og penger på lang sikt.nettlån24

Hvor mye vil du låne?

Tenk over hvilken sum du ønsker å låne. Ikke søk om mer enn du kan håndtere å betale tilbake. Hvilket bringer oss til selve tilbakebetalingen. Jo lengre tilbakebetalingstid desto lavere rente. Men mange ønsker å kvitte seg med sin gjeld så fort som mulig. Oppgi hvor mye du ønsker å låne og hvor lenge? NettLån24 gir deg straks en anslått vurdering av de månedlige avdragene. Den endelige renten og betingelsene vil oppgis når du er klar til å signere låneavtalen.

Selve søknaden

Det er viktig at du fyller ut lånesøknaden grundig. Manglende opplysninger vil bare forlenge hele prosessen. Se til at du har alle dine opplysninger for hånden. Dette er viktig så du kan finne et godt lån for deg selv. De vil trenge alle de opplysningene det bes om for å kunne finne det lånet som passer best akkurat for deg. Dine personlige opplysninger er i trygge hender på NettLån24’s databeskyttede forbindelse.

Vurder tilbudene du mottar

Sammenlign nøye før du velger. Selv om du umiddelbart vil kunne få et svar med et tilbud som godkjenner søknaden din er det viktig å sammenligne. Blir søknaden din godkjent ser du så gjennom de forskjellige tilbudene du mottar og valget er ditt.

[Total: 2   Average: 2.5/5]