Nordax

Nordax bank ble dannet i 2004 og har siden det hatt stor vekst i mange markeder. Nordax er tilgjengelig for kunder i Norge, Sverige, Finland, Danmark og Tyskland. Hovedkontoret er i Stockholm og de har over 200 medarbeidere. Nordax tilbyr sine kunder flere forskjellige tjenester og produkter. Du kan både låne penger og spare penger med ekstra gode renter. Selskapet ble startet av fem entrepenører med lang fartstid i bransjen. Med en gang du kommer inn på nettsiden er det tydlig at du har kommet til en seriøs aktør som har muligheten til å oppfylle dine drømmer hva enn de er.

Hvor mye kan jeg låne?

Når man vurderer å ta opp et sms lån eller forbrukslån så er et viktig å finne ut hvor mye du trenger eller ønsker å låne. Dette vil være avgjørende for hvilken lånegiver du velger til slutt. Hos Nordax har du muligheten til å låne mellom 10 000 kroner og 400 000 kroner. Det vil si at de kan tilby en stor variasjon av lånesummer som gjør at du har mange valgmuligheter. Denne lånegiveren vil ikke starte å spørre hva du kommer til å bruke pengene på. Med andre ord så kan du bruke pengene på akkurat det du ønsker. Kanskje du endelig kan oppfylle den drømmen du har hatt i lang tid, uansett hva det enn måtte være. Det er ikke vanskelig å søke om et lån hos Nordax, du kan enkelt fylle ut et søknadskjema direkte på nettsiden. Du vil få svar innen få dager med et tilbud på lån og det er deretter opp til deg om du ønsker å inngå en låneavtale.

Utbetalingsvilkår og renter

Når du søker om lån hos Nordax må du først inngå en låneavtale og da må du ha fylt 20 år og ha fast inntekt. Dette er normalt hos de fleste lånegivere. En annen ting som er positiv og normalt hos de fleste er at det ikke er noe krav til sikkerhet. Når det kommer til renter så er det umulig å si konkret hvilken rente du vil ende opp med på det tilbudet Nordax sender deg. Grunnen til dette er at avgjørelsen i henhold til renter vil bli tatt på bakgrunn av flere faktorer. Når du søker så vil det bli gjort en kredittvurdering og denne er med på å avgjøre hva din rente kommer til å bli. Din rente vil være fra 7,9% til 18,9%. I tilleg til dette så vil det være andre gebyr som følger når man oppretter et sms lån eller forbrukslån. Hos Nordax så vil du ha avdrag hver måned og i tillegg kommer det et månedsgebyr på 65 kroner. Det er også et etableringsgebyr som det er viktig å være oppmerksom på. Når du oppretter et lån hos Nordax har du også muligheten til å velge en nedbetalingstid på opp til hele 12 år.

Kundeservice og support

Som nevnt tidligere så er det ikke noe tvil om at Nordax har laget en fantastisk god hjemmeside hvor du finner utrolig mye informasjon. Dersom du gå inn på fanen kundeservice på siden finner du et stort utvalg av temaer hvor du finner en del informasjon om vanlig stilte spørsmål rundt lån. Dersom du ikke skulle finne det du leter etter kan du ta opp telefonen og ringe Nordax for å få hjelp av hyggelige kundemedarbeidere.