Pengi

Hos Pengi.no kan du finne en rekke lånetyper og søke helt uforpliktende om lån. Pengi er enkelt og trygt å bruke. De tilbyr billån så vel som forbrukslån og refinansiering. Lån mellom 5000 kr. opp til 500.000 kroner. Din søknad blir sendt til 15 banker som vil ta stilling til din søknad. De som ønsker å innfri din søknad vil sende deg tilbud som du står fritt til å velge imellom.

LÅNLEVERANDØRERRENTE FRALÅNEBELØPTILBAKEBETALINGSTIDSØK NÅ!
pengi

65 000 kr o/5 år gir. eff.rente
16,6 %. Etabl.geb 950 kr. Totalt 93 730
6.99% til 26.9%5.000 - 500.000 KR1 - 15 årSøk Nå!
Annonselenke

Tjenesten er helt uforpliktende og du kan være helt trygg på at dine personlige opplysninger blir behandlet konfidensielt. Skriver du under med BankID, så får du pengene på din konto raskere. En søknad gir deg mange valgmuligheter, dette er fordelen med å søke lån hos Pengi.

Fordelen med å benytte Pengi

Uansett hvilket lån og hvilket beløp du søker om vil Pengi hjelpe. Kanskje du vil pusse opp badet eller bytte inn bilen. Eller kanskje du vil på ferie med ekstra lommepenger. Har du allerede en del gjeld å holde orden på kan det være smart å ta opp et refinansieringslån. Det kan du spare mye på i lengden. Siden det er så mange tilbydere er du nesten garantert å finne det lånet som passer best for deg. Igjen minner vi om at Pengi’s tjeneste er helt uforpliktende og kostnadsløs for deg som bruker.pengi

Sammenlign før du signerer.

Å søke uten å sammenligne først kan spare deg tusenvis av kroner. Se da spesielt på renten, som hos de forskjellige långiverene varierer veldig. Spesielt hvis du søker om et større beløp med lang nedbetalingstid. Søk via Pengi maksimer dine sjanser for å få et lån med de beste vilkår. Du kan søke om lån fra 5000 kr til 500.000 kr med en rente som vanligvis ligger på mellom 6,99 % – 26,9 %. Alt er konfidensielt og du kan søke i fred og ro der hjemme.

Kriterier for å søke lån hos Pengi

Kriterier du må oppfylle varierer ofte fra bank til bank. Men som en tommelfingerregel er det mange faktorer som er generelle. Hos Pengi er det mulig for 18-åringer å ta opp lån hos visse tilbydere, noe andre formidlere ikke tilbyr.

  • Søkekriterier for lån via Pengi.
  • Norsk statsborger bosatt og skattet i Norge i min. 3 år når du søker.
  • Søkere må ha fylt 18 år.
  • Årsinntekt på over 120.000 kr (mange banker krever høyere inntekt).
  • Ingen inkasso eller betalingsanmerkninger.

Som sagt vil disse kravene variere. Det er ingen garanti om at lånet blir godkjent, men oppfyller du disse kravene skal det nok gå bra.

Søknadsprosessen

Først velger du lånetype og beløp. Deretter er det bare å sette seg ned og fylle inn alle de opplysninger det er spurt om. Så er det bare å sette seg ned for å sammenligne de forskjellige tilbudene du mottar. Velg det som passer deg best. Renten settes individuelt basert på kredittsjekken av deg. Jo bedre din kredittsjekk skårer desto lavere rente vil du få. Lånebeløpet ligger mellom 5 000 til 500 000 kr og du kan velge en tilbakebetalingstid på opptil 15 år.

Kanskje du vil innfri lånet før tiden, noe som vil gjøre det billigere for deg, er du selvsagt fri til å gjøre det. Pengi.no videresender din søknad til mer enn 15 ulike långivere gjennom et samarbeid Pengi med anerkjente Centum Finans AS.

[Total: 0   Average: 0/5]