Polarlån

Polarlån er en danskeid lånetjeneste som også er tilgjengelig for nordmenn. Husk at alle lån uansett hvor de utstedes er underlagt Norske Finansmyndigheters regler og lover. Polarlån tilbyr lån til nordmenn over 23 år med en minimum inntekt på 230.000 kr.i året. Du må ha en fast bodstadsadresse i Norge for å kunne få et lån innvilget. I denne banken kan du søke mellom 10.000 opp til hele 100.000 kroner. Alt foregår på nettet og du kan søke om lån når som helst på døgnet. Polarlån er eid av en bank som har eksistert i 30 år med all den erfaring det innebærer. Alle lånetilbydere på våre sider er trygge for norske lånetagere.

LÅNLEVERANDØRERRENTE FRALÅNEBELØPTILBAKEBETALINGSTIDSØK NÅ!
polar lån
Annonselenke
Eff.rente 15,8%, 65.000 kr over 5 år, etablgeb 950,-, Totalt: 92.354
6.9% til 22.25%10.000 - 100.000 KR1 - 15 årSøk Nå!
Annonselenke

17 forskjellige lån

Hos Polarlån kan du se fram til rask behandling og et utvalg på hele 17 forskjellige typer lån. Du står fritt til å velge det lånet som passer dine behov best. Siden de ikke tilbyr de aller største lånebeløpene kan du forvente veldig kjapp behandling og pengene på konto innen så lite som 24 timer. Når det kommer til kundeservice er det også god hjelp å få, men husk at det er nettopp fordi at alt er automatisert at slike servicer kan tilby så gode betingelser.polarlån

Sikkerhet og brukervennlighet hos Polarlån

Som med alle lån vil du ved å søke gi selskapet tilgang til å foreta en kredittsjekk av deg. Skulle de finne betalingsanmerkninger eller inkasso vil du bli avvist. Hvis alt er i orden, som det oftest er, skulle søknaden bli behandlet og godkjent på 1-2-3. Polarlån sier selv de setter raske og smidige lånesøknader og innvilgelse i forsetet.

Polarlåns hjemmeside er oversiktlig og veldig brukervennlig. Alt du trenger av informasjon, samt søknadsskjema vil du finne her. Et godt tips fra oss er å lese gjennom regler og vilkår før du signerer på et lån. Dette gjelder uansett hvilken bank du søker lån hos. Kundesupport er åpen mellom 09.00 og 16.00 på ukedager. E-post adressen deres er contact@polarlaan.com.

Søknadsprosessen

Alt du trenger gjøre er å fylle ut din søknad på den type lån du er på utkikk etter. Polarlån samler sammen tilbud fra så mange som 17 Norske banker og gir de til deg på ett brett. Selve lånesummen du ber om vil komme på din konto veldig raskt, ofte innen 24 timer.

Gjennomsnittsrenten på lånene via Polarlån ligger på 11%, men dette kan variere fra søknad til søknad. Skulle du være på utkikk etter et mindre lån er Polarlån et godt alternativ og selve søknadsprosessen er gjort på få minutter. Selvsagt er selve tjenesten helt gratis fram til du må betale ned første avdrag, selvsagt.

[Total: 0   Average: 0/5]