Real Finans

RealFinans har operert som lånetilbyder i norge siden 1987. De har solid og lang historie når det gjelder formidling av forbrukslån og refinansiering til privatpersoner, og er faktisk en av Norges eldste frittstående låneformidlere. De opererer ut ifra sitt hovedkontoret som ligger i Fredrikstad. I 2014 ble Real FInans en del av Folkelånet Telefinans AS. I snart 30 år har Real Finans samarbeidet med de fleste norske banker som tilbyr forbrukslån. Real Finans samarbeider med nesten 20 av Norges ledende banker i skrivende stund.

Real Finans Tjenester

Selve tjenesten er soleklar. Sammenlign tilbudene du får på din søknad og finn det beste lånet for deg/dere. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut en eneste søknad. Slik får du lavest mulig rente og best lånevilkår på en to tre. Lånet vil kunne betales ut på din konto innen maksimum 3 bankdager. Best av alt er at denne tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Søk om lån fra 15.000 kr. – 500.000 kr

Hos Real Finans vil du kunne søke om forbrukslån eller refinansiering helt uten krav om sikkerhet. Fleksibel nedbetalingstid, fra 1 år til 15 år. Du kan selvsagt nedbetale lånet når du måtte ønske. Renten settes individuelt for hver låntaker basert på de opplysningene du blir bedt om å oppgi. Laveste nominelle rente på lån via Real Finans er på 6,49 prosent. Den aller høyeste renten er på 26,9 %. Gjennomsnittlig effektiv rente 16 prosent, noe som ikke er dårlig.Real Finans

Søknadsprosessen

Fyller du inn alle de opplysningene som trengs for en søknad vil Real Finans videresende dette til sine 18 + banker. For deg betyr dette at bankene kjemper om deg, ikke omvendt. Se hvilke som tilbyr deg et lån og stå fritt til å sammenligne renter og andre vilkår. Du står fritt til å bruke pengene på det du ønsker, enten det er et forbrukslån for shopping eller en ny båt. Ingen vil bry deg med spørsmål om hva du skal bruke banklånet ditt på. Hvis du ikke blir godkjent hos en bank, så kan du bli det hos en annen. I tillegg øker det sjansene dine for å få en bedre rente og lånebetingelser.

Real Finans henter inn lånetilbud fra følgende banker: Avida, BB Bank, Santander Consumer Bank, Ikano Bank, Nordax Bank, BN Bank, Svea Finans, Ekspress Bank, Monobank, yA Bank, Collector Bank, Resurs Bank, Instabank, Easybank, DNB, Optin Bank, MyBank og Komplett Bank.

Søknadskrav

Som alltid vil bankene ha informasjon om din personlige økonomi. Fyll ut alle punkter med godkjent dokumentasjon tilgjengelig.
Alle banker har egne krav, men det er noen fellesnevnere

For å søke med Real Finans må du dokumentere:

  • Fylt 18 år
  • Norsk statsborgerskap
  • Ha en dokumentert inntekt
  • Registrert bosatt i norge siste 3 år
  • Ingen inkasso eller betalingsanmerkninger

Vi anbefaler at du tar din tid til å fylle ut søknaden så grundig som mulig. Slik sparer du deg selv og banken tid. Mange lån vil kunne betales ut med BaniID.

Søknadsprosessen

Vanligvis vil du få svar i løpet av timer etter innsendt søknad, hvis du har fylt inn alle opplysninger. Søker du på ettermiddagen eller kvelden får du svar neste dag. I helgene er tjenesten stengt, men du vil få svar på søknader sendt inn i weekenden første arbeidsdag etter helgen.

Renter

Renten på forbrukslån varierer imidlertid mye fra bank til bank. Det finnes ikke noe fasitsvar på hvilken bank som er best for deg. Fordi renten settes på et individuelt grunnlag basert på din finansielle situasjon. Samme kan sies om nedbetalingstid. Banken vil selv avgjøre hvor lang eller kort tid nedbetalingen kan skje.

Forbrukslån & Refinansiering

Real Finans kan hjelpe deg med forbrukslån eller refinansiering. Dette er en portal som kan hjelpe deg med å refinansiere dyr gjeld eller gi et innskudd på saldoen når du trenger det. Real Finans hjelper deg også med refinansiering.

Refinansiering

Ved å samle alle dine små og store lån, kan du oppnå en enklere økonomisk hverdag. Blant fordelene trenger du kun å forholde deg til en bank og en forfallsdato. Slik får du bedre oversikt over dine betalinger og en ryddigere privatøkonomi. Dette reduserer også risikoen for at du glemmer en betaling og ender med betalingsanmerkninger.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]