Refinansiering365

Refinansiering365.no eies av Leads Nordic AS og leverer anbudstjenester innen finans og forsikring. Leads Nordic AS er et selskap som har virksomhet i 3 nordiske land, Norge, Sverige og Finland. Denne sammenlingningsportalen for norske forbrukslån vil sette deg i forbindelse med mange banker. En søknad gir deg de beste lånetilbud fra flerfoldige banker.

LÅNLEVERANDØRERRENTE FRALÅNEBELØPTILBAKEBETALINGSTIDSØK NÅ!
refinansiering365

Eff.rente 15,84% 65.000 kr o/5 år
etabl.geb. 950,- Totalt: 92 334
7.49% - 22%5.000 - 500.000 KR1 - 15 årSøk Nå!
Annonselenke

Tjenesten er enkel og helt uten kostnader for deg som i henhold til Finanstilsynsloven i Norge. Les vår informative anmeldelse av Refinansiering365 nedenfor.

Fordeler med å låne penger via Refinansiering365

Nordmenn har oppdaget fordelen ved slike anbudtjenester for lån for lenge side. Men hvordan finne riktig portal? Er det noen forskjell? De to siste årene har over 100 000 privatpersoner benyttet Refinansiering365 for sine lånebehov.

Hos Refinansiering365 kan du:

  • Lån mellom 5000 kr og opp til hele 500.000 kr anonymt
  • Ingen vil spørre deg hva du benytter pengene til
  • Refinansiering – samle alle dine smålån i ett oversiktlig lån
  • Et skjema – svar fra over 10 banker

For å søke online må du:

  • Ha hatt fast bosted og skattet til i minimum 3 år
  • Ikke ha betalingsanmerkninger eller inkasso
  • Din årsinntekt må være på minimum 120 000 kroner
  • Du må ha fylt 22 år

Hvor mye kan jeg låne?

Du kan velge selv, nesten. Selvsagt vil banken vurdere hvor mye de er villig til å risikere når de gir deg et tilbud. Men hvis alt er på stell kan du låne mellom 10.000 kroner og opp til 500 000 kroner. Disse lånene krever ikke at lånetager må stille med sikkerhet. Den eneste forskjellen på en slik kreditt og et vanlig lån, er renteberegningene. Og på samme vis som med et kredittkort kan du utvide lånesummen.refinansiering365

Renter og gebyrer

Rentebetingelsene på brukskreditten blir fastsatt ut i fra en vurdering banken foretar om din betalingsevne. Personer som kan vise til en ryddig økonomi kan få bedre renter enn de med mange lån og uoversiktlig økonomi. Det bankene foretar seg kalles en kredittscore.

Per i dag er den laveste renten på 7,9% hos Refinansiering365. Ikke dårlig med tanke på at det er et lån uten sikkerhet. I din vanlige bank ville de sikkert stilt andre krav og gitt høyere rente.

Den effektive rentene skal inkludere alle gebyrer. Selve etableringsgebyret avhenger av hvor mye du låner. Laveste gebyr er 290 kroner, og høyeste er 1 090 kroner. Husk at du alltid betaler månedskostnader, fakturagebyr og renten hvis du ikke kan betale hele summen. Hvis ikke får du straffegebyr som kan svi.

Refinansiering med Refinansiering365

Forbrukslån kommer i flere former. Bankene hjelper deg gjerne med å refinansiere annen gjeld du måtte stri med. En refinansiering lønner seg for eksempel når man har gjeld fra flere kredittkort. Eller kanskje du har mange mindre forbrukslån du betaler ned hver måned. Å samler slik gjeld i et enklere og billigere lån kan gi deg store besparelser.

Sikkerhet

Når du du tar opp en forbrukskreditt gjennom Avida Finans og Refinansiering365.no er du i trygge hender. Dine forbrukerrettigheter er trygget gjennom Finansavtaleloven og retningslinjene fra Finanstilsynet. Alle lån har en angrefrist på 14 dager, og alle søknader er fullstendig uforpliktende. Du binder deg først til et lån når BankID kommer fram. Vi mener servicen fra Refinansiering365 er veldig bra og hele prosessen er smertefritt. Pengene vil være på din konto innen få dager. Lykke til!

[Total: 0   Average: 0/5]