Sambla

En av våre beste låneformidlere har det snedige navnet Sambla. Er du på utkikk etter et forbrukslån eller et annet lån er Sambla et godt alternativ. Denne tjenesten fungerer som en låneformidler av lån helt opp til 500.000 kr. Vær trygg på at Sambla formidler markedets beste lånevilkår. Uansett hvilket type lån du er etter er det mulig å søke og sammenligne tilbud fra hele 11 banker.

LÅNLEVERANDØRERRENTE FRALÅNEBELØPTILBAKEBETALINGSTIDSØK NÅ!
sambla

Eff rente 9,92%, 100.000, o/9 år,
Kostnad 60 401,Tot: 160 401 NOK
6.19% til 22.59%5.000 - 500.000 KR1 - 15 årSøk Nå!
Omtale

Annonselenke

Sambla startet i 2014 og har siden den gang hjulpet hundretusener med å finne riktig lån.

Hos Sambla kan du søke om:

Hvor mye kan jeg låne?

Med denne tjenesten kan du låne penger anonymt og enkelt. Du kan ta opp forbrukslån opp til 500.000 kr. med et av markedets beste lånevilkår. Hos Sambla er lavest mulige rente satt til 6,19 %. Tilbakebetalingstiden er også opp til deg. Selve søknadsprosessen er helt kostnadsfri. Forvent svar fra de forskjellige bankene innen 24 timer.

Du binder deg først til lånet når du har signert. Pengene overføres så til kontoen din innen et par dager. Enklere kan det ikke bli å få påfyll på kontoen. Hva du vil benytte lånet ditt til er det ingen som bryr seg om. Alt står og faller på din angivelige betalingsevne.sambla

Din sikkerhet er i forsetet

Husk på at Sambla kun fungerer som en låneformidler. Den banken du velger blir den du står ansvarlig ovenfor. I det øyeblikk du signerer for et lån har ikke Sambla noen rolle lenger. Bankene har alle forskjellige vilkår og retningslinjer. Den har har SSL-sertifisering med krypterte data, samarbeid med Experian. Selve lånet vil bli utstedt ved hjelp av BankID. Sambla er underlagt den svenske Finansinspektionens tilsyn.

Hvilke krav hos Sambla

Som de fleste låneformidlere har også Sambla noen grunnleggende forutsetninger for at du kan låne. Din søknad blir vurdert på grunnlag av din nåværende økonomiske situasjon. Banken ser på din inntekt og eksisterende gjeld. Har du betalingsanmerkninger eller inkasso kan søknaden i visse tilfeller avslås. Husk at det er viktig å velge et lån som du kan betjene uten å gå blakk hver måned. Før du søker og sammenlikner anbefaler vi at du tar en grundig kikk på økonomien din. Har du ikke allerede et budsjett er det et godt grunnlag for å se hva du kan betjene per måned.

Fordeler

Tjenesten Sambla tilbyr gjør det lettere for deg å finne frem i jungelen av lånetilbydere der ute. Alt du trenger er å fylle ut en eneste søknad som så blir sendt til 11 banker og långivere. Du kan låne opptil 500.000 kroner fra 6,19 % rente. Tjenesten er helt gratis. Vi anbefaler at du sammenligner minst 3-4 tilbud. Slik vil du finne lånet med de beste betingelsene for deg. Finn lån helt uten krav til sikkerhet i ro og fred. Vi ønsker lykke til med lånejakten.

[Total: 0   Average: 0/5]