ScandiBanker

Scandibanker er en anerkjent låneformidler som lar deg søke mellom 8 forskjellige lånetilbydere i Norge. Ikke en av våre formidlere med de fleste banker tilknyttet, men i aller høyeste grad et godt valg hvis du leter etter et godt lån. Via ScandiBanker kan du låne opp til hele 500.000 kr. Fordelen ved å benytte en tjeneste som ScandiBanker er at det er en anbudstjeneste. Få bankene til å kjempe om deg. Tjenesten er enkel og helt uforpliktende.

Spar tid ved å fylle ut en søknad i steden for å fylle ut mangfoldige søknader på de individuelle bankenes hjemmeside. Det er ikke ScandiBanker som er långiver, men de er bindeleddet mellom deg og deres 8 banker. Er du på utkikk etter de beste betingelse og den laveste renten lønner det seg å benytte en låneformidler som ScandiBanker.

Hvilke lån kan jeg søke om hos Scandibanker

Du kan benytte denne tjenesten til smålån (sms lån) eller forbrukslån. Valget er ditt, og du trenger ikke stille med sikkerhet i bil eller bolig. Velg sum og beløp, fyll inn søknaden og snart vil tilbudene tikke inn på din in-boks.scandibanker

Forbrukslån er lån du kan benytte til akkurat det du vil. Banken vil ikke bry seg om hva du skal benytte ditt lån til. Alt de ser på er om du er i stand til å betale tilbake i tide ved å foreta en kredittsjekk av deg.

Refinansiering samler alle dine mindre lån i ett oversiktlig lån. Slik kan du spare penger samtidig som du har mye bedre oversikt hver måned.

Forutsetninger for å få lån

Selv om kriteriene for lån vil variere fra lånetilbyder til lånetilbyder er det noen fellestrekk. Like greit å sjekke om det er verdt å gå gjennom hele søknadsprosessen før du setter i gang. Det lønner seg å lese nøye gjennom hva du må fylle ut og hvilken informasjon som trengs. Ha all dokumentasjon klar og du vil spare deg og banken tid og energi.

Kriterier for å søke lån via ScandiBanker:

  • 1. Du må ha fylt 20 år
  • 2. Du mottar faste og regelmessige arbeids eller pensjonsinntekter
  • 3. Du har ikke betalingsanmerkninger eller eksisterende inkassogjeld

Fyll ut søknadsskjemaet med all inntekts- og gjeldsinformasjon. De vil be om lønnsslipp og eventuelt likning. Husk at banken vil se negativt på det hvis du sender inn ufullstendige søknader. Hvis du har BankID vil lånet ditt utbetales raskest

Når du har fullført søknaden, blir du automatisk overført til nettstedet hvor du kan velge det beste lånetilbudet som passer nettopp ditt behov. Selve prosessen tar noen få minutter. Straks kan du sette deg ned og sammenligne for å finne den dealen som passer deg best. Lykke til med din søknad.

Å søke lån med en medsøker

Ofte står du sterkere hvis du kan søke med din partner. Søker dere sammen stiller dere ofte sterkere hos bankene. Det vil si mulighet til større lån med lavere rente og bedre betingelser. Begge parter (hovedsøker og medsøker) står med samme ansvar for å tilbakebetale lånet.