Thorn

Thorn er en kjent merkevare i Norge og har operert helt siden 1975. Selskapet er nok mest kjent som utleier av hjemmeelektronikk som hvitevarer eller TV for eksempel. I 2008 samlet Thorn sine butikker på nett og du kan nå bestille alle produkter og tjenester på telefon og på nett. Thorn gir deg også muligheten til å låne penger på deres sider. Ettersom dette er en så kjent merkevare kan du føle deg trygg på at dette er en seriøs aktør som ikke vil lure deg i en eventuell lånekontrakt. I denne anmeldelsen kan du lese mer om hvilke vilkår og betingelser du kan få dersom du søker om et lån hos denne lånegiveren.

Hvor mye kan jeg låne?

Dersom du vurderer å ta opp et lån hos Thorn så er det viktig å vite hvor mye du har muligheten til å låne. Du kan selv velge hvilken sum du ønsker å låne. Du kan låne fra 5 000 kroner til hele 50 000 kroner. På denne måten kan du selv velge det beløpet du har behov for og dersom det er hvitevarer eller elektronikk du har behov for så kan Thorn hjelpe deg med dette også. Det er ikke noe krav til sikkerhet for å søke om lån hos denne lånegiveren. Og de vil heller ikke stille noen spørsmål om hva du ønsker å bruke pengene på. Det er veldig enkelt å søke og du kan gjøre det direkte på deres nettside. Du vil motta et svar fra Thorn innen kort tid og deretter vil du ha muligheten til å inngå en låneavtale dersom du er fornøyd med det tilbudet aktører gir deg.

Utbetalingsvilkår og renter

For å kunne søke om lån hos Thorn må du ha fylt 20 år og ha fast inntekt. Når du søker vil det automatisk ble gjennomført en kredittsjekk av deg som søker og det er viktig at det ikke dukker opp noen uhyggelige overraskelser her. Når det kommer til nedbetalingstid så kan du velge denne helt selv. Du kan velge fra 12 måneder og opp til 72 måneder. Det er viktig å tenkte på at man registrerer en nedbetalingstid man selv vet at man kan få til i henhold til avdragene. Det er vanskelig å si konkret hva din rente vil havne på men den vil bli satt fra mellom 9,9% og 23,9%. Det er din kredittvurdering som vil være med på å bestemme hvilken rente du får på ditt lån. Det vil også kunne følge på andre renter i form av forsinkelsesrenter for eksempel dersom du ikke greier å opprettholde dine avdrag. Dermed er det veldig viktig å ha kontroll på sin egen økonomi og sette en nedbetalingstid som er realistisk og som du vet du kan opprettholde. Når du har fått innvilget ditt lån og skrevet under på låneavtalen vil pengene komme rett inn på din konto.

Kundeservice og support

Å opprette et lån er et stort valg og det er mulig at det dukker opp noen spørsmål som du ikke finner svar på på nettsiden. Da kan du ta kontakt med Thorns kundeservice. Du velger selv om du ønsker å kontakte lånegiveren på telefon eller per mail. Det er bare å ta kontakt uansett hvor dumt du føler ditt spørsmål er. Det viktigste er at du får all den informasjonen du trenger for å ta et valg om du ønsker å inngå en låneavtale med Thorn.