Webfinance

Webfinance er ute og tilbyr lån fra 5.000 til 500.000 kr. Dette er lån uten krav om sikkerhet. Alt du trenger gjøre er å fylle ut en søknad og den vil sendes til vurdering. Det er enkelt å fylle ut søknaden på deres hjemmesider. Se til at du oppfyller kriteriene før du kaster bort tid på å søke. For eksempel er minstealder 20 år.

LÅNLEVERANDØRERRENTE FRALÅNEBELØPTILBAKEBETALINGSTIDSØK NÅ!


Eff.rente 16.6% 65.000 kr o/5 år
etabl.geb. 950,- Totalt: 93 730
6.99% til 26.9%5.000 - 500.000 KR1 - 15 årSøk Nå!
Annonselenke

Velg lånetype og beløp og vent på svar. De behandler dine personopplysninger helt konfidensielt. Webfinance er en 100% trygg tjeneste med SSL Certificate.

Hva kan jeg låne?

Hos Webfinance kan du låne opp til 500.000 kr. Kanskje du har behov for en oppussing eller vil dra på ferie. Fordelen hos Webfinance er at ingen vil spørre deg om hva du skal benytte lånet til. En søknad gir deg flere forskjellige tilbud.

For å søke om forbrukslån hos Webfinance må du:

  • Ha fylt 20 år
  • Være skattet til Norge i over 3 år på rad
  • Ikke ha betalingsanmerkninger
  • Årsinntekt på minimum 120 000 kroner
  • Priseksempel forbrukslån: 65000 o/5år. 16,6%, Etb. 950, Tot. 93730,-

Webfinans Kundeklubb

Webfinance markedsfører Centum Finans AS. Søknader som sendes inn på Webfinance vil behandles av Centum Finans AS. Når du søker om lån på deres hjemmesider blir du medlem av deres kundeklubb. I følge deres hjemmesider vil du motta blant annet informasjon om nye finanstjenester, råd om hvordan du øker lånemulighetene dine og guider og tips om smart økonomi. Lån inntil 500 000 til hva du vil eller samle dine smålån Et skjema – søk i flere banker. Full anonymitet og sikre transaksjoner.webfinance

Søknadskriterier

Som med alle banker, er det visse kriterier å oppfylle før du søker. For å få lån hos Webfinance er det noen vanlige kriterier du må oppfylle. For det første må du være fylt minst 20 år. Videre må du være norsk statsborger i folkeregisteret. Har du betalingsanmerkninger er det ingen vits i å søke om lån via Webfinance. NB: Banken ser alltid etter søkere som ikke låner over evne.

Hva kan jeg låne hos Webfinance?

Via Webfinance kan du søke om lån fra 10.000 kr helt opptil 400.000 kr. Du kan velge en nedbetalingstid som vil være fra ett til opp til syv år. Søknaden leverer du på nettet. Når banken har sett gjennom søknaden din vil de sende deg tilbud. Sammenlign renter og betingelser og velg riktig bank for deg og dine lånebehov. Mye enklere kan det ikke bli å søke om forbrukslån.

Renter

Komplett Bank opererer imidlertid med en nominell rente som går fra 7,9% til 19,9% prosent. Hva du vil bli tilbudt er opp dit banken basert på din betalingsevne.

Husk alltid forskjellen mellom nominell og effektiv rente. For sistnevnte er den som vil inkludere alle gebyrer og ekstrakostnader. Dette er summen å se opp for.

Du binder deg ikke til noe med å søke og tjenesten er kostnadsfri. Og ønsker du ikke å ta del i deres medlemsklubb kan du enkelt avregistrere på deres hjemmeside.

[Total: 0   Average: 0/5]