YA Bank

YA Bank ble startet opp i 2006 og har per i dag cirka 100 000 kunder. Banken ønsker å være en god andre alternativ for deg som kan tilby produkter som er enkle og som har de beste betingelsene. I tillegg til dette er det viktig for YA Bank at du som kunde får en utmerket service. Det er også verdt å nevne at banken er kåret til Norgesmester i bank NM hele 8 år på rad. Banken er norsk og er underlagt norske tilsynsmyndigheter. Dermed er dette enn seriøs aktør som du kan føle deg trygg på å opprette et eventuelt lån hos.

Hvor mye kan jeg låne?

Det er ulikt hvor mye du kan låne hos de forskjellige lånegiverne på nett. Hos YA Bank har du muligheten til å låne hele 400 0000 kroner uten krav til sikkerhet. Du velger selv det beløpet du trenger fra 25 000 kroner helt opp til 400 000 kroner. Det er ikke bare lånesummen du kan velge hos denne banken. Du kan også velge den nedbetalingstiden du trenger for å betale ned lånet. Du kan velge opp til hele 15 års nedbetalingstid dersom du har behovet for det. Med et så stort sprang i både lånesum og nedbetalingstid har du muligheten til å skreddersy et lån slik at det passer perfekt til nettopp deg og dine behov rundt et eventuelt lån. Som sagt så er dette en seriøs aktør og du kan føle deg trygg på å ta opp et lån hos YA Bank selv om de ikke krever noen sikkerhet for lånet.

Utvetalingsvilkår og renter

YA Bank er unike når det kommer til visse vilkår. Du som lånetaker har muligheten til å få hele 3 år med avdragsfrihet. Det er det vi kaller en god betingelse. Det er visse krav du trenger å oppfylle for å kunne ta opp et lån hos denne banken. Du må ha fylt 20 år og du kan ikke ha noen betalingsanmerninger. Du må også har en inntekt på minimum 250 000 kroner i året. Hvis du oppfyller disse kravene så er det ikke noe som skal stå i veien for å kunne opprette et lån. Din rente vil bli avgjort i henhold til din økonomiske situasjon og hvor mye du ønsker å låne, men du kan få en rente fra 8,95%.

I henhold til hvor raskt du må betale tilbake lånet så er du med på å bestemme dette selv. Du søker om en lånesum og hvor lang nedbetalingstid du ønsker. Med det er viktig å velge en nedbetalingstid som er realistisk. Dersom du setter for kort tid og ikke greier å opprettholde lånet vil du måtte betale dyrt. Som regel vil det da påløpe forsinkelsesrente eller andre gebyrer som vil gjøre ditt lån dyrere enn det trenger å være. Dermed er det viktig å sette seg ned og få oversikt over økonomien før du inngår en avtale med lånegiver.

Kundeservice og support

Dersom du trenger hjelp enten om du er kunde eller vurderer å bli kunde hos YA Bank kan du ta kontakt med kundesenteret på telefon hver hverdag fra 08 til 16. På deres nettsider finner du også et felt hvor du kan stille spørsmål dersom du foretrekker dette. Det som er bra med denne funksjonen er at du kan se tidligere stilte spørsmål slik at du kanskje får svar selv. Ikke nøl med å ta kontakt dersom du trenger hjelp til hva det skulle være.