Zmarta

Zmarta samarbeider med 19 långivere og tilbyr en tjeneste, kostnadsfritt, hvor du kan sammenligne lån. Enten du ønsker et lite lån, et forbrukslån eller nytt kredittkort er Zmarta plassen for deg. Skulle du ønske å refinansiere mange mindre lån kan de også finne et refinansieringslån for deg. Gjennom deres samarbeidspartnere kan de se til at du mottar et best mulig tilbud basert på dine behov. Zmarta er en uavhengig side som tilbyr flere ulike tjenester innen alt som har med privatøkonomi å gjøre.

LÅNLEVERANDØRERRENTE FRALÅNEBELØPTILBAKEBETALINGSTIDSØK NÅ!
zmarta

Eff.rente 16,64% 65.000 kr o/5 år
etabl.geb. 950,- Totalt: 93 368
9.2% til 33.3%5.000 - 500.000 KR1 - 15 årSøk Nå!
Annonselenke

Bak Zmarta står Zmarta Group som har vært på det norske markedet helt siden 1999. I tillegg til å operere i Norge finnes Zmarta også i Sverige og Finland. Deres hovedkontorer er i Oslo, Stockholm, Ängelholm og Helinki med over 200 medarbeidere. Les vår fulle anmeldelse nedenfor for å lære mer om Zmarta og deres tjenester.

Søknadsprosess

På Zmarta sine sider kan du enkelt og greit starte søknadsprosessen. Du kan låne mellom 5000 kr. opp til hele 500.000 kroner. De aller fleste lån er helt uten krav om sikkerhet. Velg ditt beløp og den nedbetalingstiden du tror passer best til din økpnomi.

Når søknaden din er fullstendig, sendes den til rundt 20 långivere som vil vurdere søknaden. Alle banker har individuelle krav, så om en bank gir avslag kan det være en annen som godkjenner den. Selve søknaden tar bare 5 minutter å fylle ut og du vil få svar innen noen timer. Så er det opp til deg å velge. Tjenesten er helt anonym og uforpliktende fram til du skriver under på et lån.zmarta

Tjenester

Som nevnt kan du ta opp flere typer lån via Zmarta’s hjemmeside. Dette inkluderer refinansiering, forbrukslån, smålån og kredittkort. I tillegg tilbyr Zmarta’s nettside mye annen nyttig informasjon du kan ha godt av å sette deg inn i. Formidler i samarbeid med 10 banker og finansselskaper. Søknadene blir bl.a. sent til Collector Bank, DNB, Ekspress Bank, Santander Consumer, Svea Finans, Ikano Bank, BB Finans, Nordax, Monobank og Bank Norwegian.

Krav til lånetaker hos Zmarta

For å kunne låne penger må man være over 18 år og ha en årlig inntekt på minst 120 000 kr. Har du en eller flere betalingsanmerkninger eller gjeld til namsmannen vil flere banker avslå din søknad automatisk. Husk å ikke søke om en urealistisk høy sum. Det sier noe om deg til banken. Du kan vurdere å søke med en medsøker som en partner eller søsken/foreldre.

Hvorfor Zmarta?

Som Zmarta selv sier – hvorfor ikke få mest mulig lån for pengene. Sammenlikner du mellom så mange som 20 banker er det større mulighet for å finne en god deal. Ofte er det stor forskjell mellom lånetilbyderne når det gjelder renter og andre avgifter. Å ta seg den tiden det tar å fylle ut en søknad og sammenligne tilbud kan tjene deg/dere tusenlapper på lang sikt. Zmarta har lang erfaring og det er en grunn du leser om dem på vår hjemmeside for alt innen personlig økonomi. Lykke til!