Nytt kredittkort kan du finne her

Du kan søke og motta nytt kredittkort på dagen via vår side. Kredittkort er lett tilgjengelig for myndige nordmenn. Søk om et kredittkort her hos oss. På vår nettside finner du en lang rekke gode tilbud for kredittkort. De passer for alle slags kunder.

Størrelsen på maksimalt kredittbeløp kan dog variere. Det samme gjelder også renter, andre vilkår og krav til søker. Se deg litt omkring blant våre tilbud. Ser du noe som virker riktig for deg er det bare å sende inn en søknad.

KREDITTKORT SELSKAPEFFEKTIV RENTEKREDITTSØK NÅ!
Credits Gold
Annonselenke
21.85%
Eff. rente 21,85 %, 10 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 112 kr. Totalt 11 112 kr.
100.000 KRSøk Nå!
re member
Annonselenke
25.4%
Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.
150.000 KRSøk Nå!
Credits Visa
Annonselenke
21.85%
Eff. rente 21,85 %, 10 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 112 kr. Totalt 11 112 kr.
100.000 KRSøk Nå!

Nytt kredittkort kan du finne her

En av årsakene til at kredittkort er så populære er at du kan motta kortet med en gang. Kreditten er slik øyeblikkelig tilgjengelig for deg. Du kan søke kredittkort hos mange velkjente selskaper her på vår side. Vårt samarbeid med en lang rekke finansinstitusjoner byr på godt ansette kredittkort. Ta en titt og du vil hurtig og enkelt kunne sammenligne forskjellige tilbud. Dette gjøre deg i stand til å ta kloke valg som forbruker.

Også for deg med andre kredittkort

Hos oss kan du ikke søke om kredittkort selv om du allerede har andre kredittkort. Hvis du leter litt på vår side vil du kunne finne selskaper som byr på løsninger nettopp for deg. Det som er viktig å huske på er at det kun er verdt å vurdere å ta opp lån eller søke om kredittkort med betalingsanmerkninger hvis du har fått orden på økonomien din igjen.

Du bør være helt sikker på at du vil være i stand til å innfri betalingsfristene. Dette understreker vi fordi slike lån vil være noe dyrere enn lån til kunder som har plettfri betalingshistorikk. Billige kredittkort er med andre ord enklere å sikre seg såfremt du ikke har hatt betalingsproblemer.

Når det er sagt er det ikke nødvendig med noen grundig kredittsjekk for å få et kredittkort. Alt som trengs er at du betaler skatt, har en beviselig inntekt og ikke har blitt registrert med betalingsanmerkninger. Det er med andre ord veldig lett å få kredittkort.

Kredittkort for alle

De billigste kredittkort tilbudene på nettet finner du her hos oss. Vi har samlet kort fra en rekke anerkjente tilbydere, så du har muligheten til å sammenligne. Det er veldig populært med kredittkort for deg som skal ut å reise for eksempel.

I enhver situasjon sier det seg selv at det kan være veldig fordelaktig å ha tilgang til enkel kreditt i form av et kredittkort. Siden det finnes veldig mange kunder som er ute etter denne typen kort har tilbudet blitt tilpasset for alle slags søkere.