Ofte stilte spørsmål om å låne penger på nettet

Vi har satt sammen en liste av spørsmål vi ofte mottar fra våre lesere. Har du andre spørsmål enn hva vi dekker her vil vi gjerne høre fra deg.

Hvor raskt får jeg låne penger?

Hvis du har samme bank som utlåneren kan pengene komme på bankkontoen din i løpet av minutter etter at søknaden er godkjent. Så fra det øyeblikket du søker til det øyeblikket du har mottatt lånet ditt, kan det ta mindre enn 5 minutter. Snakk om å låne fort! Hvis du ikke har den samme banken som utlåneren vil du få lån innen en par timer hvis du søker på dagtid og neste arbeidsdag hvis du søker på kveldstid eller over helga.

Hvor raskt må jeg betale tilbake?

Det er svært sjeldent at lånet har en tilbakebetaling på mindre enn 14 dager, og det er bare veldig små lån som har en tilbakebetaling på 14 dager. Mest vanlig er at du får en låneperiode på opp til 6.

Hva er kravene for å kunne oppta et lån?

Du må være myndig ha en årlig inntekt på minst 200.000 NOK i året. Det er noen långivere som ikke har en lavere inntektsgrense og gjør en individuell vurdering i stedet. Du kan få lån uten fast stilling.

Kan jeg låne til tross for betalingsanmerkning?

Ja, mange långivere vil gi deg muligheten, men betalingsanmerkninger skal være minst 6 måneder gammel, og ikke være for mange.

Hvorfor har et forbrukslån en høyere rente enn andre lån?

En rask service gir en litt høyere rente, men den største grunnen til at renten er litt høy, er at sms-långiverene tar en ganske stor risiko, fordi de er så lave tilbakebetalings-krav. En høy risiko innebærer alltid en høyere rente i den finansielle verden. Men i praksis er renten egentlig ikke så høy for et raskt lån siden låneperioden er så kort.30 dager eller helt opp til 15 år, avhengig av hvor stort lånet er.

Hvordan kan jeg betale tilbake lånet?

Vanligvis er tilbakebetalingen per faktura.

Lykke til med å finne ditt nye lån!