Også studenter kan få kredittkort

Studenters økonomi er ofte veldig trang. Og veldig ofte preget av av ad hoc innskudd på kontoen. Studielån booster kontoen, men forsvinner fort. Selv studenter kan finne et kredittkort som passer for dem. Vi har samlet noen av de beste norske lånetilbydere under ett tak. Selvsagt lønner det seg å sammenligne før man signerer på et lån. På denne måten får du en god ide om hvilke betingelser som gjelder. Faktisk er kredittkort veldig vanlig at også studenter har.

Om det er en god ide å kunne sette seg i overtrekk opp til 50.000 kr. lar vi være din sak. Men valget finnes for alle som bor i norge og er over 18 år. Ingen av våre kredittkort kommer uten kredittsjekk vel og merke. Har du betalingsanmerkelser kan det bli vanskelig. Har du en deltidsjobb derimot, skulle det hele være fort gjort.

Fordelen med et student-kredittkort

Det å kunne ha en sum å kunne falle tilbake på er uansett hendig. Vi ender alle i knipa av og til. Spesielt studenter. Skal du plutselig flytte kan du bruke overtrekket på depositum. I tillegg til å ha et visst sikkerhetsnett er det alltid praktisk å ha plast. Studenter helt ned til 18 år løper rundt med kredittkort i dag. De fleste har også funnet kortet på nettet. Smarte studenter sammenligner norske lånetilbud. Send inn så mange søknader du bare vil. Alle søknader er uforpliktende.

Finn det beste kredittkortet hos oss

Sjekk ut de forskjellige kredittkortene online. Send inn minst 3 søknader. Dette anbefaler våre økonomer. Sammenlign renter og tilbakebetalings-betingelser. Vær oppmerksom på hvor mange dager du kan bruke kortet rentefritt.

Et bra alternativ til kredittkort kan være et smålån eller et forbrukslån. Informer deg selv om de forskjellige typen lån på vår side. Her finner du alt du trenger å vite om norske lån på nett.