Øk verdien av din bolig. Lån penger til å male om

Øk verdien av din bolig. Lån penger til å male om. Bor du med kjedelige hvite vegger, men hater tanken på å male? Maling er er ofte en oppgave huseiere frykter. Det er imidlertid en av de rimeligste måtene å forbedre utseendet og verdien på boligen din.

Å male om kan dramatisk endre stemningen i ditt hjem. Uansett er maleri et av de enkleste og minst kostbare verktøyene innen interiørdesign. Det er imidlertid noen ting du bør vite før du maler ting som vil gjøre jobben din mye enklere. Lån penger til oppussing via våre norske låneformidlere.

Prepping et rom gjør en forskjell

Det er et kjent faktum at det er lettere å male når det ikke er noe i veien. Dette betyr at man rydder ut og dekker til optimalt. Hvis du maler stuen din, flytter du store møbler til midten og dekker dem opp med gamle laken eller pressenninger.

Selv om det virker som et unødvendig skritt for å vaske ned veggene, er det et veldig viktig. Enten du kan se det eller ikke, er det smuss, støv og oljer fra hendene dine på overflatene. Fjerning av dette før maler gir et mye bedre og holdbart resultat.

Du bør også fylle inn spikerhull eller sprekker med spackling, samt tape av tilstøtende vegger, vindusramme og lysbryter eller utløpsdeksler. Bruk aviser eller et papirruller for å dekke gulvet.

Test ut fargen først

Det er veldig vanskelig å bestemme hvordan en bestemt farge vil se på veggene dine, og med belysningen din. Hvis du har en farge i tankene, er det en god idé å kjøpe et utvalg.

La malingen tørke, observere fargen på både dagtid og nattestid. Dette vil gi deg en sann ide om hvordan fargen vil se ut på veggene dine. Hos oss kan du finne lånetjenester som gir alt fra 50.000 kr opp til 500.000 kroner i oppssingslån.