Oppoverbakken behøver ikke være så bratt

Vi har alle vært der før. Panikken stiger mens postkassen hoper seg opp med regninger du ikke kan betale. Forfallsdatoer er det bare å glemme. Du får knapt nok betalt husleien før hele lønningsposen er tom. Det er en fryktelig deprimerende og hjelpesløs følelse. Ofte blir man lyssky og isolerer seg fra venner og familie. Det er mye skam rundt det å være blakk og enda mer rundt det å ha gjeld. Man føler seg som en taper og ser ingen lys i enden av tunellen. Kjenner du deg igjen i dette? Da kan vi iallefall glede deg med at det alltids fins en løsning.

Hvordan skal jeg komme meg ut av gjeldskrisa

Det første du bør gjøre er å sette opp et riktig realistisk budsjett. Viktig er det å finne ut av akkurat hva som kommer inn og hva som går ut hver måned. Er det en glipp der bør du kanskje vurdere å ta opp et lån. Du vil finne en lånekalkulator og tilbud fra en mengde solide bankinstitusjoner her på denne siden. Men først og fremst bør du finne ut akkurat hvilken sum du behøver. Mange går i fella av å låne for lite om gangen. Ja, du leste riktig. Mange tar opp små sms eller andre lån kun for å komme seg gjennom til neste lønning kommer inn. Dette hjelper bare der og da og bidrar overhodet ikke til å få deg ut av dine finansielle vanskeligheter på lang sikt.

Da er det mye bedre å ta opp et forbrukslån som virkelig kan få kreditorene av ryggen din og i tillegg gir deg muligheten til å leve normalt igjen. Kanskje 5000 NOK er nok til å betale ned kredittkortregningen eller lånet du skylder din kompis? Det kan også være at det må mye større summer til for å få deg ut av den negative spiralen. Du kan ta opp lån på opp til hele 100.000 NOK. Det viktigste er at du med sikkerhet vet at du kan betale ned avdragene på lånet ditt. Finn et lån som passer for deg idag!